Haberler

Sakarya Bakan İslam Herkesin Gizli Bir Yerde Bir Kaseti Varbakan İslam Herkesin Gizli Bir Yerde Bir...

'herkezin GİZLİ BİR YERDE BİR KASETİ VAR' Bakan İslam yapılan darbe dalgalarının her birisinin savuşturulduğunu söyleyerek, konuşmasına söyle devam etti Üzerimize gelen dalgaları siz hatırlıyorsunuz. Hatırlayabilecek yaştasınız bunları. Kaç tane darbe dalgası geldi.

'herkezin GİZLİ BİR YERDE BİR KASETİ VAR'

Bakan İslam yapılan darbe dalgalarının her birisinin savuşturulduğunu söyleyerek, konuşmasına söyle devam etti

Üzerimize gelen dalgaları siz hatırlıyorsunuz. Hatırlayabilecek yaştasınız bunları. Kaç tane darbe dalgası geldi. Örtülüsü, açığı, postmoderni, moderni, kasetlisi, andıçlısı kaç tane darbe geldi üstümüze. Bunların her biri teker teker savuşturuldu. Ama arkadaşlar bu sonuncusu dünyanın görmediği birşey. TİB'inaçıkladığı rakamlara göre en son tespit edilen dinleme sayısı yarım milyon kişi. Bu demektir ki Türkiye Cumhuriyeti'nde işe yarayan insanlardan dinlenmeyen kimse kalmamış. Şundan emin olabilirsiniz Türkiye Cumhuriyeti'nde adam olmuş herkesin bugün gizli bir yerde bir kaseti var. Hayırlı uğurlu olsun. Eşiyle dostuyla konuşurken, evladıyla konuşurken, bir filmi eleştirirken bir arkadaşının dedikodusunu yaparken istiflenmiş kasetler. Sonra bunlar kesiliyor yapıştırılıyor bir yerlere diye konuştu.

'HEPİMİZİN BÖYLE KASETLERİ VAR ARKADAŞLAR'

Bakan Ayşenur İslam CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan örnek ses montajı hakkında herkesin bu gibi kasetleri olduğunu iddia ederek konuşmasına şöyle sürdürdü

Bunlar kesiliyor yapıştırılıyor birbirine, dün akşam dinlediniz mi Bu kes yapıştırlarla Kemal Kılıçdaroğlu'na neler söylettiler. Hepimizin böyle kasetleri var arkadaşlar. Onun için bütün bunlar sayın Başbakanımıza söylendiğinde bundan iki yıl önce dedi ki 'Bana geldiler kasetler biriktirdik bir takım oyunlar kurduk, kumpaslar kurduk. Seni helak ederiz, perişen ederiz kendi gönlünle git.Yoksa biz seni indiririz dediler' dedi. Sayın Başbakanımız ne dedi onlara 'Elinizi korkak alıştırmayın' dedi.

Bakan Ayşanur İslam daha sonra seçim çalışmaları kapsamında yaptığı Sakarya programına deva etmek için Serdivan'dan ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Ayşenur İslam Türkiye Sakarya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title