Haberler

Sakarya Amatör Maçta Kırmızı Kart Gören Futbolcu Bıçakla Sahaya Girmek İstedi

Sakarya 1.nci Amatör kümede oynanan maçta, hakem tarafından kırmızı kartla oyundan atılan genç futbolcu öfkesine hakim olamayınca soyunma odasından aldığı bıçakla sahaya girmek istedi.

Sakarya 1.nci Amatör kümede oynanan maçta, hakem tarafından kırmızı kartla oyundan atılan genç futbolcu öfkesine hakim olamayınca soyunma odasından aldığı bıçakla sahaya girmek istedi. İdareciler tarafından engellenen futbolcu daha sonra jandarma tarafından gözetim altına alındı.

Akyazı Kuzuluk Sentetik sahada karşılaşan Pazarköy Eğitim Spor ile Kuzulukspor maçının 80.nci dakikasında maçın hakemi Yunus Yıldırım, Pazarköy Eğitim sporlu Yavuz ile Kuzuluksporlu Hamza'yı kırmızı kartla oyundan attı.

Maçın son dakikalarında kırmızı kart görmesine öfkelenen Kuzuluksporlu oyuncu Hamza soyunma odasına giderek buradan aldığı bıçakla sahaya girmek istedi. Elinde bıçakla saha girişine kadar gelen üzerinde forma bulunan futbolcuyu saha içerisindeki görevliler son anda fark ederek engellediler.

Elinin arkasında sıkı sıkı tuttuğu bıçakla görüntülenen futbolcu, daha sonra olay yerine sevk edilen jandarmalar tarafından gözetim altına alındı. Genç futbolcudan Pazarköy Eğitimsporlu futbolcu olan ve aynı zamanda avukat ta olan Yavuz Atmaca şikayetçi olunca jandarma tarafından ifadesi alınmak üzere jandarma karakoluna götürüldü.

Ancak daha sonra araya girenlerle Pazarköy Eğitimsporlu yöneticiler şikayetinden vazgectiler.

Yeşil sahalardaki bu öfke cep telefonu ile görüntülenerek sosyal medyada da paylaşıldı

Maç Kuzuluk Spor'un 4-3 galibiyeti ile son buldu

GÖRÜNTÜLER

Sahada hareketlilik

futbolcu jandarmayla

detaylar

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Pazarköy Sakarya Kuzuluk Akyazı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title