Haberler

İki Arkadaşın Şakalaşması Ölümle Sonuçlandı

Güncelleme:

Çorum'da kuran kursunda şakalaştıkları sırada arkadaşı tarafından boğazı sıkılan 14 yaşındaki Mustafa Demirkol yaşamını yitirdi.

Çorum'un Bayat İlçesi'nde 13 yaşındaki F.Y., şakalaşırken 14 yaşındaki Mustafa Demirkol'un boğazını sıktı. Bir anda yere yığılan Demirkol hayatını kaybetti.

BİRBİRLERİNİN BOĞAZLARINI SIKTILAR

Çorum'un Bayat İlçesi'ndeki Atıf Hoca Yatılı Kuran Kursu'nda dün akşam meydana gelen olayda, F.Y. ile Mustafa Demirkol, şakalaşırken birbirlerinin boğazlarını sıktı. Bu sırada Mustafa Demirkol bir anda yere yığıldı. Arkadaşının şaka yaptığını düşündüğü genç, yerden kaklmayınca idareye haber verilip ambulans çağrıldı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Kursa gelen 112 ekiplerinin müdahalesi ile Demirkol Bayat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından da Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Durumu ağır olan Mustafa Demirkol, daha sonra Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edildi. Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Öte yandan polis tarafından gözaltına alınan F.Y. ise ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çorum Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (8)

gerçek:

bu nasıl bir şakalaşma

33
1
yanıtYanıtla
ankarali:

oyle kuran kurslari kesinlikle konturolsuz inanin orada akliniza gelen her seyler olabilir ailer .

5
12
yanıtYanıtla
Kemal:

Gelecegin Islami Teröristlerini Yetistiriyorlar.

3
13
yanıtYanıtla
rtedunya_ay_1@hotmal.com:

adında anlasılıyor keMAL dusuncende senın gıbı keMAL....

yanıt0
yanıt0
dadasdadaskemall@gmail.com:

senin beynine tükürüeyim yobaz herif o terörist yetişir de senin haddini bildirir inşallah

yanıt0
yanıt0
ankaralim.orakci@hotmail.com:

u lan din dusmani israillilerde mi kuran kursunda yetisiyor

yanıt0
yanıt0
yunus:

İfadesinin ardından F.Y serbest bırakıldı ! Lanet olsun bu ülkedeki adalete ve insanlığa.Kasıtlı adam öldürenlere bile ceza verimiyor.Ben yaşa bakmam çocuk yaşta cinayete başlayanlara bakarım

11
4
yanıtYanıtla
ANKARALI:

AYRICA ASIM VE YUSUF YORUM YAZMIS ISI HAFIFE ALIYOR GECISTIRME VE YUMSATMA POLITIKASI YAPIYOR ISI CINAYETE VE CONTUROSUZLUK DEMIYOR CUNKU BAZI KISILERIN MENFATI KESILECEK ACABA SIZIN COCUGUNUZ OLSAYDI AYNI YORUMU YAPAR VADEMI DERDINIZ YOKSA BASKA TURLU ISYAN,MI EDERDINIZ SIZIN GIBI MENFAAT CILARI IYI BILIRIZ

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title