Haberler

Sait: "Ak Parti'nin Başarı Temelleri Yerele Dayanır"

AK Parti İzmir milletvekili ve Dışişleri komisyon üyesi Rifat Sait: “AK Partinin bugünkü başarısının temelleri geçmişte yerel yönetimlerdeki hizmetleri ile başlamış ve bugünlere gelmiştir" dedi.

AK Parti İzmir milletvekili ve Dışişleri komisyon üyesi Rifat Sait: "AK Partinin bugünkü başarısının temelleri geçmişte yerel yönetimlerdeki hizmetleri ile başlamış ve bugünlere gelmiştir" dedi.

"Bugün Cumhur Reisimiz olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'un etkin Belediye reisliğinden süre gelen başarının örneğidir" diyen Sait, "AK Parti'nin başarı temelleri Konya, Kayseri ve İstanbul gibi kentlerin belediye başkanlıklarına dayanır" diye konuştu. Sait şöyle devam etti: "Aynı şekilde İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanlığından önce İstanbul'un dört ilçesi kazanılmıştı. 1992'de yeni ilçelerin kurulması neticesinde yapılan ara seçimlerde Refah Partisi büyük bir başarı göstererek adeta iktidara yürümenin ayak seslerini duyurmaya başlamıştı. İstanbul'da Bağcılar, Güngören, Bahçelievler ve Tuzla'da seçim yarışını önde tamamlayan Refah Partisi seçimin galibi olmuş ve gündeme iyice oturmaya başlamıştı. Bu ilçelere ilk dörtler adı verilir. Tıpkı bugün İzmir'de AK Partinin kazandığı ilk Altılar, Ödemiş, Kınık, Menderes, Kemalpaşa, Selçuk ve Torbalı gibi. "

"Yereli önemsiyoruz" diyen Sait, "Yerelden geldik, birçok STK'da yer aldık. Bildiğiniz gibi Buca Belediyesi meclis üyeliğinden TBMM üyeliğine geldik. Rabbime şükrediyor, bizi seçen halkımız teşekkür ediyoruz. AK Parti olarak Büyükşehir yasasını çıkartarak yerelde önemli bir işe imza attık. Hangi parti olursa olsun tüm belediyelere destek veriyoruz. İlbank ile desteklerimiz devam ediyor. Başta Çeşme ilçemiz olmak üzere CHP'li yerel yönetimler tarafından reddedilen TOKİ ile hizmetlerimiz sürüyor. İzmir gibi birçok ilimizde Özellikle kentsel dönüşümde hükümetimizin ciddi çalışmaları var. CHP'nin anayasa mahkemesine götürerek iptal ettirdiği 2B yasasını biz çıkarttık. Büyükşehir Belediyesinin bir türlü bitiremediği Metro'ya karşı İzmir'de ulaşım sorununa bir nebze olsun ilaç olan İZBAN'ı kurdurduk.

AK Parti'nin yereldeki başarısı ve hizmetleri ulusalda ve hatta uluslararasında devam ediyor. Hedefimiz önce Cumhuriyetimizin 100.kuruluş yıldönümü olan 2023 ve ardından 2071. İnşallah güzel İzmir'imize de bu hedefler içinde çok büyük önem veriyoruz. İzmirli hizmetin ve tembelliğin farkını 30 Marttan sonra anladı. İzmir'de hala devam eden ulaşım problemine ve trafik keşmekeşliğine, kendisinden ziyade çözümsüzlüğü ile kokmaya başlayan çöp sorununa, inşaatı bitirilemeyen ama anlamı ve nostaljisi bitirilen İzmir Fuarına, yapılmak istenen ama karşı durulan statlara, "Kentsel dönüşümü" unutan ama en ufak bir yağmurda "Kent içi Sel'e dönüşen" bir İzmir'e ve onun yerel yönetimine İzmir halkının tahammülü kalmamıştır. Biz seçimlerden önce defalarca kere söyledik. Aziz Kocaoğlu son dönemi olduğu için zaten bir şey yapmayacaktı. Bu bilinen bir gerçekti. İzmir halkının bu yönetime 4 yıl daha tahammül etmesinden başka çaresi yoktur. Ama biz durmayacağız. Devletimizin İzmir'e hizmetleri ve projelerimiz inşallah devam edecek. Çünkü biz İzmir ve İzmirliyi gerçekten seviyoruz.22 Eylül Pazartesi yapacağımız yerel yönetim toplantımıza siz değerli basın temsilcilerini bekliyor ve toplantımızın hayırlı olmasını diliyoruz." ifadelerini kullandı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti Ak Parti İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title