Haberler

Şairlerin Dilinden Sinop

Sinop Üniversitesi tarafından düzenlenen “Şairlerin Dilinden Sinop” konulu şiir dinletisinde, Sinoplu şairlerin, Sinop’a dair yazdıkları şiirler, müzik eşliğinde dile getirildi.

Sinop Üniversitesi tarafından düzenlenen "Şairlerin Dilinden Sinop" konulu şiir dinletisinde, Sinoplu şairlerin, Sinop'a dair yazdıkları şiirler, müzik eşliğinde dile getirildi.

Üniversitenin SUBİTAM Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinliğe Vali Yardımcısı Mehmet Yüzer, Rektör Prof. Dr. Nihat Dalgın, Cumhuriyet Başsavcısı Ozan Kaya, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Remziye Güldür, Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Sezgin, davetliler ve öğrenciler katıldı.

Moderatörlüğünü Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. H. Gamze Demirel'in yaptığı "Şairlerin Dilinden Sinop" programında Sinop'a dair şiirler yazan Levent Bektaş, Şirin Karakaş Özbilen, Ayşe Sevim Günay, Nevzat Kalkan ve Ahmet Sever şiirlerini seslendirirken, Şafak Bayrak ve Mete Çağdaş'ın şiirlerini ise üniversite öğrencilerinden Ömer Çakıcı ve Fatmanur Güçlü okudu. Sinoplu şairlerin katılımcılarla yazdıkları şiirlerin hikayelerini de paylaştılar.

Büyük beğeni toplayan "Şairlerin Dilinden Sinop" programı hediye takdiminin ardından düzenlenen kokteyl ile son buldu. - SİNOP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title