Haberler

Şairler Bayraklı Standında Okurlarıyla Buluştu

Bayraklı Belediyesi'nin İzmir Enternasyonal Fuarı'na (İEF) kurduğu standının konukları, edebiyat dünyasının ünlü şairleri oldu. Yoğun kalabalık arasında kitaplarını imzalayan şairler izdiham oluştururken, yüzlerce vatandaş kitaplarını imzalatmak için adeta birbiriyle yarıştı.

İEF süresince düzenlediği etkinliklerle binlerce ziyaretçinin beğenisini toplayan Bayraklı Belediyesi, 1 Eylül Dünya Barış Günü'nde ünlü yazarları 3 No'lu Hol'deki standında ağırladı. Etkinliğe, Sina Akyol, Zeynep Uzunbay, Enver Ercan, Duygu Kankaytsın ve Altay Ömer Erdoğan katıldı. Etkinliğin başlamasıyla kitaplarını imzalatıp, hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen okurlar, dakikalarca sırada bekleyerek, okudukları kitapların yazarlarıyla sohbet etme fırsatı buldu. Yoğun katılımla gerçekleşen etkinlikte memnuniyetlerini ifade eden şairler de, ilgiden memnun kaldı.

Renkli etkinlikler sürüyor

Öte yandan Bayraklı Belediyesi standında anında portre karikatür yapımı, soğuk heykel atölyesi, gitar ve halk oyunları performansları gibi sahne ve el sanatlarının ziyaretçiyle buluştuğu etkinlikler her akşam renkli görüntülere sahne oluyor. Bugüne kadar binlerce vatandaşın beğeniyle izlediği canlı performanslar büyük ilgi görüyor. Etkinlikler çerçevesinde file yapımı, ahşap boyama ve takı yapımı ve tasarım gibi gösteriler de fuar boyunca Bayraklı standında olacak. Çeşitli hediyelerin de dağıtıldığı stantta, sürpriz etkinlikler de gerçekleştiriyor.

Pazar günü İlber Hoca geliyor

Bayraklı Belediyesi, fuarın kapanışı ünlü tarihçi İlber Ortaylı ile yapacak. Bayraklı Belediyesi'nin 3 No'lu Hol'deki standında 4 Eylül Pazar günü saat 20.00'da bir söyleşi gerçekleştirecek Ortaylı, dinleyicilerin merak ettiği sorulara da yanıt verecek. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dünya Barış Günü Bayraklı İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title