Haberler

Şair - Yazar Kaan Yanık Iğdır Üniversitesinde

Güncelleme:

Türkiye'nin tanınan en genç şairlerden ve yazarlarından biri olan Kaan Murat Yanık, Iğdır Üniversitesi öğrencileri ile söyleşide buluştu.

Türkiye'nin tanınan en genç şairlerden ve yazarlarından biri olan Kaan Murat Yanık, Iğdır Üniversitesi öğrencileri ve öğretim görevlileri ile bir söyleşide buluştu.

Iğdır Valiliği, Iğdır Üniversitesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün birlikte düzenlemiş olduğu "Söyleşi ve İmza Günü" programına Türkiye'nin tanınan en genç şairlerden ve yazarlarından biri olan Kaan Murat Yanık, Iğdır Üniversitesinin Karağaç Kampüsünde düzenlediği söyleşiye konuşmacı olarak katıldı. Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz, Iğdır Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen, öğretim üyeleri ve öğrencilerin dinleyici olarak katıldığı program; Kaan Murat Yanık'ın öz geçmişinin okunmasıyla başladı.

Söyleşinin öncesinde Iğdır Üniversitesi öğrencileri Kaan Murat Yanık'a doğum günü sürprizi yaptı. Yapılan minik jest karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Yanık, öğrencilere teşekkür etti. Şiir kitapları, 20 hikayesi, 49 denemesi ve 25 makalesi bulunan başarılı yazar Yanık, dinleyiciler tarafından büyük ilgi gördü.

Söyleşinin sonunda Rektör Prof. Dr. Yılmaz, şair Kaan Murat Yanık'a Iğdır Üniversitesi öğrencileri adına teşekkür ederek plaket takdim etti. - IĞDIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Iğdır Üniversitesi Kaan Murat Yanık Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title