Haberler

Şair, Sporcu Selin Söğütlügil, Çin Seddi Maratonunda Koşacak

Şair Selin Söğütlügil, 2017 Mayıs ayında Uluslararası Çin Seddi Maratonu’nda koşacak.

Şair Selin Söğütlügil, 2017 Mayıs ayında Uluslararası Çin Seddi Maratonu'nda koşacak.

Londra'da Regents University, Film-Media and Drama School'da Senaryo ve Film Prodüksiyonu üzerine yüksek lisansına devam eden Selin Söğütlügil, projeleri için çalışmaya devam ediyor.

Çıkardığı "Kanatlarım Aşktandı" isimli şiir kitabıyla önemli bir okuyucu kitlesi edinen Söğütlügil, başarılı bir satış grafiğine ulaştı. Kansersiz Yaşam Derneği tarafından organize edilen "Sporcu Melekler Projesi" kapsamında gönüllü Sporcu Melek olarak yer alan şair Selin Söğütlügil, 2017 Mayıs ayında Uluslararası Çin Seddi Maratonu'nda koşacak.

Şişli Etfal Hastanesi Çocuk Onkoloji Bölümü'nün yenilenmesi için İngiltere'de Shakespeare ve Cambridge maratonlarında koşan Söğütlügil, dünyanın en zorlu maratonlarından biri olan Çin Seddi Maratonu için hazırlıklara başladı. Sporcu Melek Selin Söğütlügil'i Çin Seddi koşusunu destekleyerek Şişli Etfal Hastanesi Onkoloji Bölümü'nün yenilenmesine katkıda bulunmak isteyenler, SMS yoluyla tüm operatörlerden "SELİN" yazıp 4381'e mesaj atabiliyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Çin Seddi Londra Şişli Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title