Haberler

Şair Abdurrahim Karakoç Anısına İftar

Elbistan Gönül Platformu tarafından merhum halk şairi Abdurrahim Karakoç anısına iftar yemeği verildi.

Beyoğlu Öğretmenevi'nde düzenlenen programda, Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından Elbistanlı merhum halk şairi Abdurrahim Karakoç anısına dua okundu.

İftar yemeğinin ardından platform sözcüsü ve Kültür Üniversitesi öğretim üyesi Bahtiyar Arslan, hemşehrileri merhum şairin anısına verilen iftar yemeğine katılmaktan dolayı onur duyduğunu söyledi.

Millet olarak Abdurrahim Karakoç ile Necip Fazıl Kısakürek gibi vatan aşkı taşıyan şair ve yazarların ruhlarından feyz aldıklarını belirten Arslan, "Ülkemiz son dönemlerde hain terör saldırılarından çok muzdarip oldu. Bu anlamda memleketimizin sembolü şair Karakoç gibi milliyetçi değerli kişilikleri daha çok arıyor ve özlüyoruz. Hepimizin Türkiye olarak bu günlerde daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Bizler bu mübarek günlerde bu değerli zatların anısına bir araya geldik. Allah ülkemizi bu zor günlerde tüm kötülüklerden korusun." diye konuştu.

Program şair Abdurrahim Karakoç'un eserlerinden oluşan şiir ve müzik dinletilerinin ardından toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Kaynak: AA / Güncel

Elbistan Beyoğlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title