Haberler

Kardemir Karabükspor, Saint-Etienne'ye Elendi

Güncelleme:

Kardemir Karabükspor'u UEFA Avrupa Ligi play-off eleme turu rövanş maçında sahasında Saint-Etienne'ye elendi.

UEFA Avrupa Ligi play-off eleme turu rövanş maçında sahasında karşılaştığı Kardemir Karabükspor'u eleyen Saint-Etienne Teknik Direktörü Christophe Galtier, "Çok baskın oynadık ancak şansızlıklar üst üste geldi. Buna rağmen tur atladık" dedi.

Galtier, düzenlenen basın toplantısında, maça çok organize olduklarını belirtti.

"Çok baskın oynadık ancak şansızlıklar üst üste geldi. Buna rağmen tur atladık" ifadesini kullanan Galtier, şöyle devam etti:

"Genel olarak maç iyi geçti. İkinci yarı rakip, sistem değişikliğine gitti. Bu bizi biraz zorladı. Mevlüt Erdinç'i iyi oynamadığı için oyundan aldım. Bu maçla tecrübe kazanmak bizim için iyi oldu."

-Kardemir Karabükspor cephesi-

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ise dramatik bir veda olduğunu söyledi.

Kafkas, şunları kaydetti:

"İlk yarı rakip, oyunu kontrolünde tuttu. ikinci yarı oyuna hamlelerle, sistemle ilgili birtakım değişiklikler yaptık. Oyunu tutmayı başardık. yakaladığımız pozisyonlar da oldu. Zaman zaman biz, zaman zaman onlar baskılı oynadı. Penaltılar bir şans. Avantajlı olmamıza rağmen son iki penaltıyı kaçırıp elendik. İlk defa katıldığımız ve böylesine mücadele verdiğimiz bu gurupta, oyuncularım ellerinden geleni yaptı."

Futbolculara teşekkür eden Kafkas, "Lige dönmemiz gerekiyor, lig başlıyor. İnşallah seneye yakalarız UEFA'da oynamayı. Tecrübesiz bir takımız. Biz bir yılda buraya geldik. Başkanımız ve biz yeni göreve geldik. Önümüzdeki yıllarda doğru yapılanmayla, daha iyi transferlerle gruplara mutlaka kalacağız" dedi.

Kafkas, Kardemir Karabüskpor'un Türkiye'de ses getirecek bir takım yapma gücüne sahip olduklarını, elendikleri için üzüldüklerini, tekrar bu şansı yakalamak için bir yıl beklemek zorunda kalacaklarını vurguladı.

Penaltı kullanan futbolcuların seçimi konusunda gelen bir soruya Kafkas, en iyi penaltı atacak 5 oyuncuyu seçtiğini, zaten bu futbolculardan başka da kimsenin atmak istemediğini belirtti.

Kaynak: AA / Spor

Tolunay Kafkas Saint Etienne Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title