Haberler

Saimbeyli'de Kadın Kaymakam Dönemi

Yozgat’ın Çandır ilçesinin başarılı Kaymakamı Seda Başoğlu, Adana’nın Saimbeyli ilçesine Kaymakam olarak atandı.

Yozgat'ın Çandır ilçesinin başarılı Kaymakamı Seda Başoğlu, Adana'nın Saimbeyli ilçesine Kaymakam olarak atandı.

Çandır'da özellikle kadın ve çocuklara yönelik eğitim projeleriyle dikkat çeken Seda Başoğlu, 28 Haziran 2015 tarih ve 2015/398 sayılı kararnameyle Saimbeyli İlçe Kaymakamı görevine atandı. Başoğlu, 13 ağustosta görevine başladı.

SEDA BAŞOĞLU KİMDİR?

1982 yılında Tekirdağ ili Çorlu ilçesinde dünyaya gelen Başoğlu, aslen Trabzon Sürmenelidir. İlk ve orta eğitimini Bayburt'ta tamamlayarak 2001 yılında üniversite eğitimine başladı. Yıldız Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünden bir yılı İngilizce hazırlık eğitimi olmak üzere 2006 yılında lisans derecesi ile mezun oldu. 2007 yılında Maliye Bakanlığı'nda memuriyete başladı. 2009 yılında Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak mülki idare amirliği mesleğine intisap etti. Ankara Valiliğinde teftiş stajını, Tokat'ta il merkez stajını, Muğla ili Dalaman ilçesinde kaymakam refikliği stajını yaptı. Kütahya ili Hisarcık ve Emet ilçelerinde ve Çorum ili Laçin ilçesinde kaymakam vekili olarak görev yaptı. Yurtdışı stajı çerçevesinde bir yıl süreyle Amerika Birleşik Devletleri Texas eyaletinde bulunarak Rice Üniversitesinde dil eğitimini başarıyla tamamladı. Aynı süre zarfında Amerika'nın yönetim sistemi üzerine araştırma ve incelemelerde bulundu. İleri derecede İngilizce ve başlangıç seviyesinde Fransızca biliyor ve Tufanbeyli Kaymakamı Adem Başoğlu ile evli. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Saimbeyli Çandır Yozgat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title