Haberler

Sahurda İnternetten Tesettür Giyim Satışı Arttı

Tesettür alışveriş sitesi Modanisa.com, Başkanı Kerim Türe, "Akşam 9.00 ile gece 3.30 saatleri arasında, Sitemizde yoğun bir alışveriş trafiği gözlüyoruz.

Tesettür alışveriş sitesi Modanisa.com, Başkanı Kerim Türe, "Akşam 9.00 ile gece 3.30 saatleri arasında, Sitemizde yoğun bir alışveriş trafiği gözlüyoruz. Satışlar yüzde 30 arttı" dedi.

Kerim Türe: Tesettür modası hem Türkiye'de hem dünyada keşfedildi. Müslüman modası konusunda önemli bir oyuncuyuz. Dünyada artık Türk stili var" dedi.

Modanisa.com Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Türe, Feriye'de düzenlediği basın toplantısında konuştu. Türe, Modanisa.com'un dünyanın en büyük ve ilk çoklu marka tesettür alışveriş sitesi olduğunu, 50 ülkeye tesettür giyimi satarken yurtiçinden de 300 yerli markayı yurtdışına taşıdığını söyledi. Türe, Modanisa.com'un Ramazan ayında ise tesettür giyim alışverişlerini sokaktan İnternete taşıdığını belirterek genelde öğlen saatlerinde yoğun olan internet alışverişinin bu yıl Ramazan ayında ilk kez sahura kaydığı bilgisini verdi. Ramazan ayı içerisinde satışların yüzde 30 arttığına dikkat çeken Kerim Türe, "İftardan sonra akşam 9.00 ile gece 3.30 saatleri arasında, Sitemizde yoğun bir alışveriş trafiği gözlüyoruz. Özellikle gece saat 12.00'de yapılan alışveriş oranı öğlen saat 1.00 ile aynı seviyeyi yakaladı. Yine günlük 110 bin olan günlük ziyaretçi sayısı da 150 bini aştı. Günlük ortalama 2 bin adet olan satışımız ise 2 bin 500 adet civarında gerçekleşiyor" dedi.

"DONNA KARAN KOLEKSİYONUNA TESETTÜRÜ EKLEDİ"

Tesettür giyimin artık moda devlerinin de koleksiyonlarına girdiğini belirten Kerim Türe"Tesettür modası hem Türkiye'de hem dünyada keşfedildi. 2 yılda bu alanda 40'a yakın site kuruldu. Dünyaca ünlü moda devleri artık koleksiyonlarına tesettür giyimini de dahil etmeye başladılar. Örneğin Donna Karan, yeni sezon koleksiyonuna tesettür kıyafetler aldı. Ünlü markalar Müslüman kesimi keşfediyor. Çünkü milyonlarla ifade edilen büyük bir hedef kitle var" dedi.

"TÜRK STİLİ OLUŞTU, MADE İN TURKEY MARKASI ARANIYOR"

Son birkaç yıldır Müslüman modasında büyük bir gelişme olduğunu, Türkiye'nin ise bu alanda önemli bir oyuncu olduğuna işaret eden Kerim Türe, "Yıllar önce Türkler Dallas'ı izlerdi. Oradaki karakterlerin giyim tarzını örnek alırdı. Şimdi tersi oldu. Türk dizileri izleniyor. Artık Türk stili var. Özellikle Ortadoğu'da Made İn Turkey markası tercih ediliyor" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Donna Karan Türkiye Moda Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title