Haberler

Sahte Maliye Memuru Polis Engeline Takıldı

Diyarbakır’dan Adıyaman’a gelerek kendisine maliye memuru süsü veren dolandırıcı, bir gün içerisinde 6 vatandaşı dolandırdı.

Diyarbakır'dan Adıyaman'a gelerek kendisine maliye memuru süsü veren dolandırıcı, bir gün içerisinde 6 vatandaşı dolandırdı. Dolandırıcı, Adıyaman'ı terk etmek üzereyken polis engeline takıldı.

Diyarbakır'dan Adıyaman'a gelen Ali K. adlı şahıs, Adıyaman'ın farklı mahalle ve bölgelerinde gözüne kestirdiği ikametlerin kapı zilini çalarak kendisini ikamet sahiplerine maliye memuru diye tanıttı. Maliye işlemleriyle uğraştığını ve maliyeden geldiğini söyleyen şahıs, vatandaşlardan hizmet için işlem yapması gerektiğini ve buna istinaden para aldıklarını bildirdi. Yaklaşık 6 vatandaşı dolandıran şahsın yakalanması için polis alarm butonuna bastı. Polis, olayların gerçekleştiği bölgeleri kontrol altına alarak denetimleri sıklaştırdı. Polisin aradığı Ali K., Adıyaman'dan Diyarbakır'a aktarmalı gitmek için Adıyaman ilçeler arası minibüs durağına geldi. Burada denetim gerçekleştiren polis ekipleri şahsı uzaktan fark ederek minibüs durağının çevresini sarmaya başladı. Polis, şahsı bir minibüse binmek üzereyken yakaladı. Etrafı çevrilen şahıs, kaçamayacağını anlayınca soğuk tavırlar sergileyerek polis ekip otosuna bindi. Polis aracına bildirilen şahıs sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Adıyaman Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title