Haberler

Sahte Kimlikle Evlenme İddiası

Adana'da evli ve 5 çocuklu kişi, arkadaşının nüfus cüzdanına fotoğrafını yapıştırarak bir kadınla resmi nikah kıydırdığı iddiasıyla yakalandı.

İlaç yazdırma bahanesiyle arkadaşından aldığı nüfus cüzdanına fotoğrafını yapıştırıp, bir kadınla resmi nikah kıydırdığı iddia edilen kişi gözaltına alındı.

Aile sağlı merkezi yetkilileri, merkez Çukurova ilçesi Bahçeşehir Mahallesi'nde oturan İ.T'yi telefonla arayıp, kayıtlarda resmi nikahlı eşi görünen H.Ç'nin gebeliğinde 7. ayını doldurduğu bilgisini verdi. Gebe kadının, arkadaşı A.Ç. (28) ile evli olduğunu söyleyen İ.T, olayı H.Ç'ye anlattı.

Şikayet üzerine yapılan incelemede, başkasıyla evli olan 5 çocuk babası A.Ç'nin, eczanede tanıştığı H.Ç. ile evlenebilmek için arkadaşı İ.T'den ilaç yazdırma bahanesiyle aldığı nüfus cüzdanına kendi fotoğrafını yapıştırıp, resmi nikah kıydırdığı ortaya çıktı.

Gözaltına alınan A.Ç, emniyetteki işlemlerinin ardından Adli Tıp Birimi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi. - Adana

Kaynak: AA / Güncel

Bahçeşehir Çukurova Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title