Haberler

Sahte Dövizle Dolandırıcılığa 1 Tutuklama

Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde, sahte İngiliz sterlini kullanarak dolandırıcılık yaptığı öne sürülen 23 yaşındaki E.Ö. polis tarafından gözaltına alındı.

Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde, sahte İngiliz sterlini kullanarak dolandırıcılık yaptığı öne sürülen 23 yaşındaki E.Ö. polis tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, tutuklandı.

Denizli'de yaşayan E.Ö., fotokopiyle çoğaltıldığı belirtilen sahte İngiliz sterlinlerini, iddiaya göre, Adana'da yaşayan ve Facebook'ta tanıştığı 23 yaşındoaki H.E. ile 30 yaşındaki P.A.'ya düşük fiyattan satmak istedi. Alıcı ve satıcı Muğla'nın Ortaca Otobüs Terminali'nde buluştu. E.Ö. ile bir araya gelen alıcılar görüşürken, şüphelenen polis olaya müdahale etti. E.Ö.'nün çantasından renkli fotokopiyle çoğaltılmış 450 bin sahte sterlin çıktı. Gözaltına alınan E.Ö. emniyete götürüldü. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen E.Ö., tutuklandı. Olayla ilgili E.Ö.'nun ortağı olduğu belirlene 4 kişinin daha arandığı belirtildi.

- Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Denizli Ortaca Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title