Haberler

Sahte Ambulans İhbarı Polisi Alarma Geçirdi

Modifiye tutkunu gencin fuarda sergilemek üzere hazırladığı ilginç ambulans ve Amerikan Federal Soruşturma Bürosu (FBI) arması taşıyan otomobil, polisi alarma geçirdi.

Modifiye tutkunu gencin fuarda sergilemek üzere hazırladığı ilginç ambulans ve Amerikan Federal Soruşturma Bürosu (FBI) arması taşıyan otomobil, polisi alarma geçirdi. Sahte ambulans ihbarı üzerine harekete geçen ekipler, iki aracı bağladı.

Şirinevler'de, modifiye tutkunu bir gencin fuar için hazırladığı iki otomobil, vatandaşları şaşkına çevirdi. Kendisine ait iki aracı modifiye eden genç, birini ambulans diğerini FBI aracı şeklinde tasarladı. Araçları cadde üzerinde gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Sahte ambulans ihbarı üzerine harekete geçen İstanbul polisi araçları bağladı. İlginç otomobiller, çekiciyle otoparka götürüldü.

Araçların sahibi Ramazan Aşucuoğlu, tamamen bir konsept çalışması yaptıklarını belirterek, "Geçen hafta lösemili çocuklar için bir fuar düzenledik. Onlara katkı olsun diye böyle bir çalışma yaptık. Bizim grubumuz var. Emniyetten fuarda kullanılması kaydıyla izin alındı. Farklı konseptlerde de araçlarımız var. Araçları gerçek sananlar oldu. Bunlar çok daha fazla ilgi aldı. Zaten FBI'e, Los Angeles'e falan attım. Araçlarımız çekildi. Ambulans çekildi birazdan bu da çekilecek. Çekilmesi çok önemli değil araçlar zaten emniyete gidecek. Orada etiketlerimiz sökülecek. Muhtemelen ufak bir cezai işlem uygulanacaktır" dedi.

Öte yandan aracı ilk defa gören vatandaşlar şaşkınlarını gizleyemezken, yaşlı bir teyze gece geç saatlerde araçların cadde üzerinden yüksek sesle geçmelerinden rahatsız olduğunu dile getirdi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şirinevler İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne?
500

Yorumlar (1)

Erdinç OKUR:

bzm plslrn bska işi yk msmlrla uğrsyr

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title