Haberler

Sahte Altınla 50 Bin Dolar Dolandırdılar

Güncelleme:

Adana'da ellerinde İngiliz altını olduğunu söyleyen şahıslar 2 Türk vatandaşın 50 bin dolar parasını dolandırdı. Önce 5 adet gerçek altın verip daha sonra sahte altınlarla kandırdılar.

Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Sümer Mahallesi'nde ellerinde İngiliz altını olduğunu söyleyen şahıslar 2 Türk vatandaşın 50 bin dolar parasını dolandırdı.

'800 ADET İNGİLİZ ALTINI VAR' DEDİLER

Sıtkı K. (64) ve Fatih Devrim Ö. (54) adlı kişilerin yanına gelen ve Suriyeli olduğu iddia edilen şahıslar, ellerinde 1.5 milyon dolar değerinde 800 adet İngiliz altını olduğunu ve bunları 50 bin dolara vereceklerini söyledi.

5 ALTIN VERİP KUYUMCUDA DOĞRULATTILAR

5 altını Sıtkı K. ve Fatih Devrim Ö.'ye veren şahıslar altınları sahte olup olmadığını öğrenmek için kuyumcuya göstermelerini istedi. İki şahıs 5 altını alıp kuyumcuya gösterdi. Kuyumcunun altınların İngiliz altını olduğunu ve çok değerli olduğunu söylemesi üzerine iki şahıs 50 bin doları verip sahte 800 İngiliz altınını aldı. Dolandırıcılar ise dolarları alıp kayıplara karıştı.

ALTINLARI BOZDURMAYA GİTTİKLERİNDE ANLADILAR

Sıtkı K. ve Fatih Devrim Ö. altınları bozdurmaya gittiklerinde sahte olduğunu öğrendi. Olayla ilgili çalışma başlatan polis, mağdurların verdiği Ahmet A.(47) isminden yola çıkarak Usama Hasan E.(34), İsmail M. (31), Alaaddin M. (41), Ahmet İ. (59) ve Ammar B.'yi (31) gözaltına aldı.

YAKALANANLAR SERBEST KALDI

Gözaltına alınan şahıslardan Usama Hasan Elabd'ın parayı Ebu Hüseyin isimli bir şahsın aldığını kendilerinin suçu olmadığını söylediği öğrenildi. Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen zanlılar adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Polisin Ebu Hüseyin'i arama çalışması sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Seyhan 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title