Haberler

Sahipsiz at, trafikteki şoförlere zor anlar yaşattı -

Aydın merkezinde trafik güvenliğini tehlikeye düşüren sahipsiz at, polis ve belediye ekiplerinin uğraşıları sonucu yakalandı.

Aydın merkezinde trafik güvenliğini tehlikeye düşüren sahipsiz at, polis ve belediye ekiplerinin uğraşıları sonucu yakalandı.

Sahipsiz bir at, Çine Bulvarı'nda üzerinde akan trafiğe girerek sürücülere zor anlar yaşattı. Sürücülerin durumu bildirmesi üzerine bölgeye gelen polisler, sahipsiz atı yakalamaya çalıştı. Atatürk Devlet Hastanesi bahçesine giren at, polislerin tarafından bir iple hastane bahçesinin demir parmaklıklarına bağlandı.

İpi koparıp tekrar caddeye çıkan ve araçların arasında dolaşan atı, trafik ekipleri tekrar hastane bahçesine kovaladı. Polislerin yanı sıra Aydın Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerinin katıldığı kovalamaca sonrası at yakalanarak hayvan barınağına götürüldü.

Olay sırasında, görüntü almaya çalışan basın mensuplarıyla, kendilerini engellemeye çalışan hastane özel güvenlik görevlileri arasında tartışma yaşandı. Hastane yöneticilerinin müdahalesiyle basın mensuplarının çekim yapmalarına izin verildi.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Aydın Çine Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Bahattin Albayrakbahattinalbayrak@mynet.com:

HABER İYİ GÜZELDE HASTANE GÜVENLİK GÖREVLİLERİNİN ÖZELLİKLE HASTANE DIŞINDA BAHÇE İÇERİSİNDE GÖREV YAPAN GAZETECİ ARKADAŞLARA TEPKİ GÖSTERMELERİ VE HAKARET EDER GİBİ KONUŞMALARI ÇOK YANLIŞ...BENCE EĞİTİLMELERİ GEREKİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. ÇÜNKÜ ? KİŞİLERE HİTAP ÇOK ÖNEMLİ BU DA NEZAKET KURALLARI İÇERİSİNDE OLMALI. SANIRIM HASTENA YÖNETİCİLERİ GEREĞİNİ YAPARLAR...........

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title