Haberler

Şahintepe Mahalle Sakinlerine Müjde

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahintepe Mahallesine sosyal tesisin yanı sıra yeni bir park yapılacağı müjdesini verdi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahintepe Mahallesine sosyal tesisin yanı sıra yeni bir park yapılacağı müjdesini verdi.

Göreve geldiği 2009 yılından buyana park sayısını 107'den 484'e çıkaran Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahintepe Mahallesi'ne yaptığı Şahintepe Gençlik Merkezinin yanı sıra yeni bir park yapımına da başladı.

"Cazibe merkezi olacak"

Park alanını ekibiyle birlikte gezerek incelemelerde bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Bu bölgenin planlamasını biz yaptık. Burada oturum alanları, okul, cami ve diğer sosyal tesislerin yansıra bunların tam ortasında bir de park yapıyoruz. Biz park yapımını planlarken küçük parklar yerine büyük parklar yaparak, içerisine de, vatandaşımızın ihtiyaç duyduğu yürüyüş ve bisiklet yolları, çocuk oyun alanları, kondisyon aletleri, basketbol ve halı saha yapmayı planlamıştık. Şu anda da bunu hayata geçirmek için çalışmalara başladık. Bu parkımızı tamamlayarak bu bölgeyi tam bir cazibe merkezi yapmayı planlıyoruz. Parkımızı en kısa süre içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz. Parkımız Şahintepe Mahallemize ve Karataş'ımıza hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şahinbey Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title