Haberler

Şahinler Hasreti Dindirmek İstiyor

Spor Toto Süper Lig’de yarın deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak olan Gaziantepspor, dış sahadaki 3 maçlık galibiyet hasretini sonlandırmak istiyor.

Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak olan Gaziantepspor, dış sahadaki 3 maçlık galibiyet hasretini sonlandırmak istiyor.

Ligde dış sahada en son galibiyetini 16 Ocak'da oynanan ligin 18. haftasında Kasımpaşa'ya karşı 2-1'lik skorla alan Gaziantepspor, bu maçın ardından bugüne dek oynanan 3 deplasman mücadelesinde galibiyet sevinci yaşayamadı. Oynadığı 3 lig maçında sırasıyla Beşiktaş'a 4-0 yenilirken, Kayserispor ile 2-2 son olarak da Osmanlıspor'la da deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Son deplasman galibiyetini Kasımpaşa'ya karşı alan ve 3 maçtır dış sahada galibiyet hasrete kalan Gaziantepspor, Mersin İdmanyurdu'nu yenerek dış sahadaki galibiyet hasretini noktalamak istiyor. Ligde 26. haftaya 31 puanla, aynı puana sahip Antalyaspor'un averajla gerisinde 12. sırada giren Gaziantepspor, 17. sırada bulunan Mersin İdmanyurdu'nu yenerek ligde de çıkışa geçmek istiyor. Torku Konyaspor maçının ardından 2 gün izin yaptıktan sonra çalışmalara başlayan Gaziantepspor'da, sarı kart cezalı oyuncu bulunmazken tedavileri devam eden Habib Habibou ve Fernando Marçal, Mersin İdmanyurdu karşısında forma giyemeyecek.

Mersin İdmanyurdu ile Gaziantepspor arasında yarın Mersin Arena Stadı'nda oynanacak maç, saat 13.30'de başlayacak. Sonucu ligin alt sıralarını yakından ilgilendiren maçı, hakem Tolga Özkalfa yönetecek. Özkalfa'nın yardımcılıklarını Volkan Narinç ve Baran Erasla'nın yapacağı maçta, Serdar Akçer de dördüncü hakem olarak görev alacak.

12. RANDEVU

Süper Lig'de oynanacak olan Mersin İdmanyurdu ile Gaziantepspor yarınki maçla birlikte ligde 12. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 11 maçta Mersin İdmanyurdu, Gaziantepspor'a sadece bir maçta üstünlük sağlayabild,i 2 beraberlik ve 8 mağlubiyet aldı. Oynadığı son 6 maçı kaybetti, son üç maçta da gol atamadı. Gaziantepspor ise Mersin İdmanyurdu deplasmanındaki beş maçta sadece bir kez yenilirken 2 galibiyet ve 2 beraberlik aldı. Ayrıca rakibiyle sezonun ilk yarısında Gaziantep'te oynanan maçı Gaziantepspor Larsson'un 47. dakika da attığı golle 1-0 yenmeyi başarmıştı.

Mersin İdmanyurdu ile Gaziantepspor arasındaki rekabette geride kalan 6 maçın sonuçları şöyle:

2011-2012 Mersin İdmanyurdu - Gaziantepspor: 2-0

Gaziantepspor - Mersin İdmanyurdu: 1-0

2012-2013 Gaziantepspor - Mersin İdmanyurdu 2-1

Mersin İdmanyurdu - Gaziantepspor: 1-2

2014-2015 Gaziantepspor - Mersin İdmanyurdu: 1-0

Mersin İdmanyurdu - Gaziantepspor: 0-1. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mersin İdmanyurdu Gaziantepspor Kasımpaşa Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title