Haberler

Şahinbeyli Tekvandocudan Büyük Başarı

Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Tekvando takımı sporcusu Seydi Vakkas Dağdelen, Anadolu Yıldızlar Ligi final müsabakalarında rakiplerini yenerek 2’ncilik elde etti.

Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Tekvando takımı sporcusu Seydi Vakkas Dağdelen, Anadolu Yıldızlar Ligi final müsabakalarında rakiplerini yenerek 2'ncilik elde etti.

13-15 Mart tarihleri arasında Sivas'ta düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Final karşılaşmalarına 12 kulüpten 250 sporcu katıldı. 4 Eylül Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen ve büyük çekişmelerin yaşandığı karşılaşmalarda Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Seydi Vakkas Dağdelen, 49 kilo sıkletinde katıldığı müsabakalarda rakiplerini yenerek 2'ncilik elde etti.

Büyük bir başarıya imza atan genç sporcu kazandığı gümüş madalyayı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve eğitmenlerine armağan ettiğini söyledi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şahinbey Belediyesi Sivas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title