Haberler

Şahinbeyli Sporcular Sağlık Kontrolünden Geçti

Şahinbey Belediyesi Yaz S Okulları’nda 9 farklı branşta eğitim gören yüzlerce sporcu sağlık kontrolünden geçti.

Şahinbey Belediyesi Yaz S Okulları'nda 9 farklı branşta eğitim gören yüzlerce sporcu sağlık kontrolünden geçti. Uzman doktor nezaretinde gerçekleştirilen genel sağlık kontrollerinde sporcuların sağlık durumları kontrol edilirken, sporcu velilerine ise çocuklarına ait genel egzersiz düzeyi ve sporculara özel beslenme programları hakkında bilgiler verildi.

Şahinbey Belediyesi Yaz Spor Okulları'nda eğitim gören sporcular bir yandan branşlara özgü eğitimlere tabi tutulurken bir yanda da kendileri için hazırlanan etkinlik ve aktivitelere katılarak yaz tatilini eğlenceli ve sağlıklı bir şekilde geçirme imkanını yakalıyor. Yaz okullarının başlamasıyla birlikte yorucu geçen antrenmanlarda efor sarf eden sporcuların sağlığını unutmayan Şahinbey Belediyesi, 9 farklı branşta eğitim gören sporcuları genel sağlık kontrolüne tabi tutuyor.

5 BİN 500 KURSİYER YAZ SPOR OKULLARINDA SPOR YAPIYOR

Yaz spor okulu sporcularının muayene yapıldığı alana gelen Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cuma Güzel, "Yaz spor okulunun 9 branşta devam ediyor. Şuanda Şahinbey Belediyemiz sosyal tesislerinde 5 bin 500 civarında yaz spor okuluna katılan kursiyerimiz bulunmaktadır. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'nun talimatlarıyla sağlıklı bir nesil yetiştirmek için çalışıyoruz. Kursumuza katılan öğrencilerimizin sağlık kontrollerini yaptırıyoruz. Yaz spor okullarımızda en fazla yüzme kursuna talep var. Tüm talepleri karşılayamadık. Bu noktada vatandaşlarımız üzülmesin gece seansları açarak, bu talepleri de karşılayacağız" dedi.

Yapılan sağlık kontrolleriyle ilgili bilgi veren Dr. Bayram Kaplan, "Şahinbey Belediyemiz çocuklarımızın ve gençlerimizin yaz tatilini sağlıklı, keyifli ve verimli geçirebilmesi için farklı branşlarda spor okulları açarak gelecek nesillere sağlıklı bir şekilde yetişmesine önemli bir şekilde katkı sağlamıştır. Bizde spor okullarından kayıt yaptıran sporcularımızın sağlık durumlarını kontrol edebilmek adına fahri olarak bir sağlık kontrolü uygulamasında sporcularımız, antrenörlerimiz ve değerli sporcu velilerimizle bir araya geldik. Yaptığımız kontroller neticesinde sporcularımızın genel sağlık durumlarının iyi olduğunu ancak özellikle obezite konusunda dikkat edilmesini gerektiğini saptayarak velilerimizi bilgilendirdik. Tahmin ediyorum ki Şahinbey Belediyemiz bu ve buna benzer uygulamaları yaz spor okulları dönemi boyunca sürdürecektir. Ben Yaz Spor okullarında geleceğimizin mimarı olan sevgili çocuklarımıza sağlanan nitelikli imkanlardan dolayı Şahinbey Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

YAZ SPOR OKULLARINDA SOSYAL ETKİNLİKLER SÜRECEK

Şahinbey Belediyesi ve Şahinbey Belediye Gençlik ve spor Kulübü'nün ortaklaşa organize ettiği yaz spor okullarında voleybol, futbol, yüzme, satranç, taekwando, halkoyunları ve basketbol, karate ve masa tenis branşlarında eğitim gören sporculara özgü sosyal etkinlik ve aktiviteler hız kesmeden devam edecek. Sportif organizasyonların içerisinde eğitim gören kursiyerlerin sosyalleşmesine de büyük önem veren Şahinbey Belediyesi Yaz Spor Okulları dönemi boyunca eğitim gören sporculara yönelik birbirinden farklı ve renkli etkinlikler düzenleyecek. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şahinbey Belediyesi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title