Haberler

Şahinbey U17 Takımı Yine Galip Geldi

U 17 ligi B Grubu’nu lider tamamlayan Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Futbol Takımı, play-off müsabakasında Şehitkamil Belediye Spor’u 2-1 yendi.

U 17 ligi B Grubu'nu lider tamamlayan Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Futbol Takımı, play-off müsabakasında Şehitkamil Belediye Spor'u 2-1 yendi. Play-off müsabakasında Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor U-17 takımı ile Şehitkamil Belediye Spor maçının galibi Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü oldu.

Gazikent Stadı'nda oynanan maçın ilk yarısı 25'nci dakikada Muhammet Kıraçkır'ın golü ile Şahinbey 1-0 üstünlüğüyle kapandı. İkinci yarı maça ağırlığını koyan Şehitkamil belediye spor'dan sonradan oyuna giren Mehmet Bay ile durumu eşitledi. Maçın 75'nci dakikasında sahneye çıkan Şahinbey Belediye Gençlik ve spor kulübü oyuncusu Ahmet Şahin attığı golle maçın sonucunu belirledi. Şahinbey Belediye Genlik ve Spor Kulübü Gazikent'de Şehitkamil Belediye Spor 2-1 yendi.

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Alt Yapı Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Kösen, "Altyapı takımlarımızla her yıl önemli başarılar yaşıyoruz. Genç oyuncularımız bu yıl da büyük bir başarıya imza attılar. U17 takımımız da Gaziantep'i Türkiye Şampiyonası'nda temsil etme hakkını kazandı. Tüm oyuncularımı kutluyorum" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şehitkamil Gaziantep Şahinbey Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

title