Haberler

Şahinbey Transferde Hız Kesmiyor

Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol Takımı, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız verdi.

Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol Takımı, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız verdi. Gaziantep ekibi, Maliye Milli Piyango takımından Murathan Kısal ile anlaşırken, iç transferde ise Muhammed Ertuğrul ile yeniden anlaşmaya vardı.

Türkiye Voleybol Federasyonu 1. Lig'inde Gaziantep'i temsil eden Şahinbey Belediyespor transfer çalışmalarına hız verdi. Maliye Milli Piyango takımının yıldız oyuncularından Murathan Kısal'ı renklerine katan Şahinbey Belediyespor, iç transferde ise Muhammed Ertuğrul ile yeniden anlaştı. Her iki oyuncu ile 1+1 yıllık sözleşme imzalandı.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun makamında gerçekleşen imza törenine, kulüp başkanı Cuma Güzel ve başantrenör Reşat Arığ katıldı.

YENİ SEZON YENİ TAKIM

İmza töreni sonrası konuşan Muhammed Ertuğrul, önümüzdeki sezonun daha güzel geçeceğini belirterek, "Yeni sezona yeni bir takım ile başlıyoruz. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızın takıma etkisi olacağını düşünüyorum. Önümüzdeki dönemde seyircilerimizin bize desteklerinin artmasını diliyorum" dedi.

TARAFTARA DESTEK ÇAĞRISI

Yeni transfer Muhammed Ertuğrul da Şahinbey Belediyespor'a geldiği için mutlu olduğunu ifade ederek, "Takım gerçekten çok güçlü oldu. Önümüzdeki sezon çok başarılı olacağımıza inanıyorum. Gerçekten çok güçlü bir kadro olduk. Takım antrenörümüz de çok başarılı birisi, daha önce kendisiyle çalışma fırsatı bulmuştum. Başarılar elde edeceğimizi düşünüyorum. Başarı için de taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Taraftarımıza çok güzel maçlar izleyeceklerine söz veriyorum" şeklinde konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türkiye Voleybol Federasyonu Şahinbey Belediyesi Gaziantep Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title