Haberler

Şahinbey Sanayi Sitesi'ndeki İş Yerleri Yapılan İhaleyle Sahiplerini Buldu

Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan Şahinbey Sanayi Sitesi'ndeki iş yerleri yapılan ihaleyle sahiplerini buldu.

Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan Şahinbey Sanayi Sitesi'ndeki iş yerleri yapılan ihaleyle sahiplerini buldu.

Şahinbey Belediyesi'inden yapılan açıklamaya göre, Eski Garajlar bölgesindeki oto tamirci esnafına yönelik yaptırılan Şahinbey Sanayi Sitesinde satışı gerçekleştirilmeyen 127 iş yerinin ihalesi yapıldı.

320 bin metrekare alan üzerine yaptırılan bin 16 iş yerinin bulunduğu Şahinbey Sanayi Sitesi'nden iş yeri almak isteyen 126 esnaf boş olan 127 iş yeri için bir esnafın birden fazla iş yeri için başvuru yapabildiği ihalede, esnaflar salona başvuru sırası ile alındı.

Yapılan kimlik kontrolünün ardından başlayan ihalede katılımcılar açık arttırma usulüyle iş yerlerini alabilmek için bir birleriyle yarıştılar.

Genişlikleri 92 metrekare ile 285 metrekare arasında değişen 96 iş yeri kendisine alıcı buldu.

Daha önceki ihalelere maliye kayıt tarihleri uymadığı için katılamayan esnaflar ise Şahinbey Belediye Meclisi'nin kararıyla ihaleye katılabildi.

Şubat 2015 tarihinden önceki esnafların da ihaleye katılmasını sağlayan karar sayesinde ihaleye girerek iş yeri alan esnaflar, Şahinbey Belediyesi'ne teşekkür etti.

Esnaflar ödemeyi ise tutarın yüzde 20'sini peşin geriye kalan yüzde 80'lik kısmını, 120 ay vade ile ödeyecek. İş yeri sahiplerinden yine yüzde 18 olan KDV tutarı da alınmayacak.

Satışı yapılamayan 31 iş yerinin 8 Nisan 2015 tarihinde ihaleye çıkarılacağı bildirildi.

Kaynak: AA / Yerel

Şahinbey Belediyesi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title