Haberler

Şahinbey'den Kısa Kısa

Şahinbey Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında "uçurtma şenliği" düzenledi.

Şahinbey Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Şahinbey Parkı'nda bu yıl 4.'sü düzenlenen uçurtma şenliğinde çocuklara 10 bin adet uçurtma, şapka ve balon dağıtıldı. Oryantiring yarışmasının yapıldığı, animasyon ve palyaço gösterilerinin sunulduğu etkinlikte, mahalli şarkıcı Hasan Çoban'da konser verdi. Yarışmada dereceye girenlere çeşitli ödüller verildi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, şenliğe gösterilen ilgiden memnun olduklarını belirtti.

Böyle bir etkinlikte çocuklarla birlikte olmaktam mutlu olduğunu ifade eden Tahmazoğlu, "Gökyüzü uçurtmalarla rengarenk oldu. Son derece güzel bir ortamda ailelerimiz çocukları ile birlikte oldukça mutlu. Bizlerin istediği de bu yaptığımız tüm hizmetlerimiz vatandaşımızın ve geleceğimiz olan çocuklarımızın daha huzurlu ve mutlu yaşamalarına yöneliktir. Ben tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, ulusumuza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Programa, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Hüseyin Çelik, AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı, AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Osman Toprak da katıldı.

- Tahmazoğlu, koltuğu devretti

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu ilköğretim öğrencilerine devretti.

Şahinbey Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Tahmazoğlu, belediye başkanlığı koltuğunu Naciye Mehmet Gençten İlköğretim Okulu öğrencileri Zilan Sunğun ve Mustafa Pekmezci ile Nuriye Zekeriya Kına İlköğretim Okulu öğrencisi Özay Topal'a kısa süreliğine teslim etti. Minik başkanlar, yapmak istedikleri projeleri Tahmazoğlu'na anlattı.

Çocuklar için park alanları sayısını arttırdıklarını belirten Tahmazoğlu, 4 yılda 353 park yaptıklarını, yakın zamanda Türkiye'nin en büyük parkını 1 milyon 700 bin metrekarelik alanda hizmete sunacaklarını bildirdi.

-Tahmazoğlu'nun "23 Nisan" mesajı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Tahmazoğlu mesajında, 23 Nisan'ın çocuklar için mutluluğun, huzurun ve başarının yeni başlangıcı olması temennisinde bulundu.

Bayramın tüm dünya çocuklarının kardeşçe kutladığı, barış içinde yaşanabilecek bir dünyanın tohumlarının atıldığı ilk ve tek çocuk bayramı olduğuna dikkat çeken Tahmazoğlu, şunları bildirdi:

"Türk çocuklarının bu onurlu görevi en güzel şekilde yerine getireceklerine inanan Atatürk de, bu büyük sevgi ve inancının bir ifadesi olarak bugünü Türk çocuklarına armağan etmiştir. Ulu Önder Atatürk, 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Milleti, yine milletin azim ve kararlılığı kurtaracaktır. Tek bir egemenlik vardır, o da ulusal egemenliktir' demiştir. Bugün bizlere düşen görev de teslim aldığımız bu kutsal emaneti bizden sonra yaşatacak olan nesillere en ileri seviyede teslim etmektir. Hepimiz biliyoruz ki medeniyet yarışının bir sonu yoktur. Bizler ulaşabildiğimiz en son noktada bayrağı sevgili çocuklarımıza emanet edeceğiz. Yüzlerinde gülücüklerin, kalplerinde sevgi ve umut çiçeklerinin hiç solmamasını temenni ettiğimiz, bunun için büyük gayret sarf ettiğimiz bütün çocuklarımızın ve Türk milletinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, tüm dünya çocuklarının barış ve huzur içinde yaşamasını diliyorum." - GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Şahinbey Belediyesi Ak Parti 23 Nisan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title