Haberler

Şahinbey'den Bir Sosyal Tesis Daha

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Akkent Mahallesine yapılan yeni sosyal tesisin inşaat çalışmalarını inceledi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Akkent Mahallesine yapılan yeni sosyal tesisin inşaat çalışmalarını inceledi.

Her mahalleye bir sosyal tesis yapma anlayışı ile yola çıkan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Akkent Mahallesine park, cami ve sosyal tesisi bir arada yapıyor. Tahmazoğlu, vatandaşların yaşanılabilir bir yaşam alanına sahip olmaları için her türlü ihtiyaçları gözettiklerini belirterek, "Her mahalleye bir sosyal tesis yapma hedefiyle yola çıktık. Gelişen mahallerimizinden olan Akkent'te de yeni bir sosyal tesis yapmak için çalışmalarımıza başladık. Mehmet Ziylan Caminin yanında yaklaşık 5000 metre kare alan üzerine yeni bir sosyal tesis inşa ediyoruz. Parkıyla, camisiyle, güzel bir mekan olacak. 6 ay içerisinde burayı vatandaşlarımızın hizmetine açmayı planlıyoruz. Akkent Mahallemize sosyal tesisimizin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şahinbey Akkent Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title