Haberler

Şahinbey'den 6 Yılda 6,5 Milyon Metrekare Asfalt

Şahinbey Belediyesi, asfalt çalışmalarına İstiklal, Yeşilevler, Çağdaş, 60. Yıl Mahalleleri’nin birleştiği Mehmet Oğuz Göğüş Caddesi’nde sürdürüyor.

Şahinbey Belediyesi, asfalt çalışmalarına İstiklal, Yeşilevler, Çağdaş, 60. Yıl Mahalleleri'nin birleştiği Mehmet Oğuz Göğüş Caddesi'nde sürdürüyor. Asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Görevde olduğumuz 6 yılda 6,5 milyon metrekare asfalt ve 3,5 milyon metrekare kilit taşı yaptık" dedi.

Her yıl yaptığı asfalt çalışmalarını arttırarak devam eden Şahinbey Belediyesi, İstiklal, Yeşilevler, Çağdaş ve 60. Yıl Mahallelerinde asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Bazı caddelerdeki kilit taşlarını sökerek sıfır asfalt kaplama yapan Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, bozuk olan yollarda da yeni asfalt kaplama yaptı.

ŞAHİNBEY İLÇESİ'NİN YÜZDE 95'İ YENİLENDİ

Mehmet Oğuz Göğüş Caddesindeki asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Mehmet Tahmazoğlu, "Mehmet Oğuz Göğüş Caddesi Yeşilevler, 60. Yıl ve Çağdaş Mahallelerimizin birleştiği önemli bir ana arter. Daha önce kilit taşı döşenen yol uzun süre hizmet verdi. Artık kilit taşında meydana gelen bozulmalardan dolayı bunu kaldırarak yerine asfalt yapıyoruz. Caddemizin uzunluğu yaklaşık bin 400 metre, 19 bin 600 metrekare bir alandan oluşuyor. Buraya yaklaşık 5 bin ton asfalt döktük ve yol sıfırlandı. Şahinbey Belediyesi olarak asfaltlamaya önem veriyoruz" dedi.

Tahmazoğlu göreve geldiklerinden sonra 3,5 milyon metrekare kilit taşı yapmak suretiyle 10 milyon metrekarelik alanı yenilediklerini söyledi. Yaptıkları çalışmalarla Şahinbey ilçesinin yüzde 95'inin yenilenmiş olduğunu söyleyen Tahmazoğlu, kalan yüzde 5'lik kısım ise kullanılabilir durumda olduğu için yapılmadı dedi.

MUHTAR MAYDA, "ŞAHİNBEY BELEDİYEMİZİN HİZMETLERİNİ TAKDİR EDİYORUZ"

Şahinbey Belediyesi'nin yapmış olduğu asfalt çalışmalarından mahalle sakinleri olarak büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden İstiklal Mahalle Muhtarı Yaşar Mayda bu zamana kadar yapılan çalışmaları takdirle takip ettiklerini söyledi. Şahinbey Belediyesi'nin sadece asfalt noktasında değil diğer tüm alanlarda kendilerine gerekli hizmeti sunduğunu ifade eden Muhtar Mayda, "Sağ olsun Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, mahallemize semt pazarı ve sosyal yaptı. Temizlik hizmetlerini düzenli bir şekilde alıyoruz. Asfalt çalışmalarımız ise son sürat devam ediyor. Başkanımıza bu değerli çalışmalarından dolayı İstiklal Mahallesi olarak teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyoruz" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şahinbey Belediyesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title