Haberler

Şahinbey'de Ramazan Hazırlıkları

Ramazan ayı içerisinde gerçek ihtiyaç sahibi 15 bin aileye gıda paketi yardımı yapılacağını ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ilçe genelinde 4 noktada kurulacak iftar çadırlarında günde 2 bin kişi olmak üzere 60 bin kişinin...

Ramazan ayı içerisinde gerçek ihtiyaç sahibi 15 bin aileye gıda paketi yardımı yapılacağını ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ilçe genelinde 4 noktada kurulacak iftar çadırlarında günde 2 bin kişi olmak üzere 60 bin kişinin iftarını açmasının sağlanacağını söyledi.

Ramazan ayında yapılacak çalışma ve etkinliklerle ilgili açıklama yapan Başkan Tahmazoğlu, birçok mahalle parkında kurulacak iftar çadırına ek olarak Şahinbey Kaymakamlığı işbirliği ile hizmet veren aşevinden günlük bin 271 ailenin iftar yemeğinden faydalanacağını dile getirdi. Başkan Tahmazoğlu, "Her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan ayında 73 Mahallemizde 2 bin aileye 4 kiloluk olmak üzere toplam 8 ton et yardımı yapılacaktır. Vatandaşlarımızın ramazan ayını huzurlu ve güvenli bir şekilde geçirmeleri için Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz ise 24 saat esasına göre görev yaparak, gerekli yardım ve kolaylıkları sağlayacaktır" dedi.

11 ayın sultanı Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında sosyal hayata canlılık katmak adına Ramazan ayı boyunca her akşam 3 mahallemizde Hacıvat karagöz, kukla gösterileri ve meddah gösterilerinin yapılacağı etkinlikler düzenleyerek, eğlenceleri halkın ayağına götüreceklerini vurgulayan Tahmazoğlu, "Ayrıca 18-21 Temmuz 2013 tarihleri arasında Şahinbey Parkımızda 18 Temmuz Perşembe akşamı Taha ve Reha Yeprem, 19 Temmuz Cuma akşamı Eşref Ziya Terzi, 20 Temmuz Cumartesi akşamı Uğur Işılak ile 21 Temmuz Pazar akşamı Abdurrahman Önül sahne alacaktır. Kuranı Kerim Tilavetlerinin sunulacağı etkinliklerimiz ücretsiz olup, tüm halkımız davetlidir" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title