Haberler

Şahinbey'de Komisyon Üyeleri Seçildi

Şahinbey Belediyesi Ekim ayı Olağan Meclis Toplantısı birinci oturumu Şahinbey Belediye Başkan Vekili Birol Ülger başkanlığında Belediye Meclis Salonu'nda yapıldı.

Şahinbey Belediyesi Ekim ayı Olağan Meclis Toplantısı birinci oturumu Şahinbey Belediye Başkan Vekili Birol Ülger başkanlığında Belediye Meclis Salonu'nda yapıldı. Şahinbey Belediye Meclisi'nde gündeme alınan 18 maddenin 16'sı komisyonlarda görüşülmek üzere ilgili komisyonlara havale edilirken, 1 madde için komisyona süre verildi. 1 madde ise kabul edildi.

Şahinbey Belediyesi Meclisinde istifalar sonucu boşalan Meclis Başkanlığı, Divan Katipliği ve Encümen üyeliklerine yeniden seçim yapıldı. 1. Meclis Başkan Vekilli Bekir Aslan, 2. Meclis Başkan Vekili Nihat Aydıngüler olurken, Encümen üyeliğine Ahmet Cesur, Erhan Can ve Kurt Ali Kılçık seçildi. Asıl Divan Katipliğine ise Fikret Ertan Filik, Abdülsüphan Ceylan Yedek Divan Katipliğine Emine Şehnaz Kayalı ve Mustafa Tahir Özkara seçildi.

GÖREV SÜRESİ DOLAN KOMİSYON ÜYELİKLERİ YENİDEN SEÇİLDİ

Şahinbey Belediyesi Meclis Toplantısı'nda ayrıca görev süreleri dolan Plan ve Bütçe Komisyonu, İmar Komisyonu, Tarife Komisyonu, Dış İlişkiler, Çevre ve Temizlik Komisyonu ile Gençlik ve Spor Komisyonu üyelikleri yeniden seçildi.

Plan ve Bütçe Komisyon Üyeliğine Hayriye Özmantar, Şahin Özbal, Metin Gün, Ali Demir ve Cuma Güneş seçildi. İmar Komisyonu üyeliğine Filiz Üzücü, Hayri Turan, Yahya Serkan Emre, Abdullah Genç ve Mehmet Bilici seçilirken, Tarife Komisyonu Üyeliğine Sultan Canan Şahin, Müslüm Yüksel, Ahmet Yazıcı, Ekrem Yıldız ve Zeki Böke seçildi. Çevre ve Temizlik Komisyonu Üyeliğine Mikail Avcı, Kamber Kurt, İsmail Çınar, Mustafa Tahir Özkara ve Mustafa Şahin seçilirken, Eğitim Gençlik Spor Komisyonu Üyeliğine Mehmet Demirbaş, Necip Baz, Mehmet Okyay, Oğuz Bazoğlu ve Fatma Çam seçildi. Dış İlişkiler Komisyon Üyeliğine ise Deniz Göv, Kenan Durur, Mehmet Okutan, Emine Şehnaz Kayalı ve Nihat Bencan seçildi.

Gündemde görüşülecek madde kalmadığından meclis 7 Ekim 2013 Pazartesi günü saat 14.00'da yeniden toplanmak üzere dağıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title