Haberler

Şahinbey'de 20 Bin Fidan Toprakla Buluştu

Şahinbey Belediyesi tarafından oluşturulan Çanakkale 100. Yıl Hatıra Ormanı'na 20 bin .

Şahinbey Belediyesi tarafından oluşturulan Çanakkale 100. Yıl Hatıra Ormanı'na 20 bin .fidan dikimi gerçekleştirildi.

Belediye'den yapılan açıklamaya göre, mülkiyeti Şahinbey Belediyesi'ne ait olan 610 bin metrekare alan ağaçlandırıldı.

Çanakkale 100. yıl Hatıra Ormanı ismi verilen alana yapılan törenle 20 bin fidan dikimi gerçekleştirildi.

Törende konuşan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, göreve geldikleri günden bu yana parklaşma ve yeşil alan çalışmalarına önem verdiklerini belirtti.

Fidan dikmenin önemine değinen Tahmazoğlu şunları kaydetti:

"Burayı meclis kararı ile orman alanı olarak belirledik. Biz ağaç dikmeyi çok önemsiyoruz. Çünkü peygamberimiz (s.a.v) "Elinizdeki fidanı kıyamet kopacağını bilseniz bile dikiniz" diyor.

Şahinbey Kaymakamı Selami Aydın ise, kamu kurum ve kuruluşlarının yeşil alana yaptığı katkıların her geçen gün arttığını, belediye tarafından ormanlık alan ilan edilen bölgenin kısa sürede şehre nefes aldıracak önemli orman olacağını söyledi.

Orman İşletme Müdürü Köksal Kaya'da, arazinin orman alanı olarak tahsis edilmesi nedeniyle Şahinbey Belediyesi'ne ve Tahmazoğlu'na teşekkürlerini iletti.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri öğrencilerle birlikte fidanları toprakla buluşturdu.

Kaynak: AA / Yerel

Şahinbey Belediyesi Çanakkale Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title