Haberler

Şahinbey'de 113 Bin İşyeri Denetlendi

Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, geçen yıl 113 bin işyerini denetledi.

Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, geçen yıl 113 bin işyerini denetledi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, vatandaşın sağlığı, huzur ve refahı için denetim ve kontrollerini sürdüren zabıta müdürlüğü ekipleri, 2014 yılı içerisinde 113 bin 90 işyerini denetledi.

Denetlenen işyerlerinden 73 bin 525'i uyarıldı, 38 bin 458'i normal görüldü, 278'ine Kabahatler Kanunu'na göre işlem yapıldı, 829'una ise tespit tutanağı tutuldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, amaçlarının halkın sağlığını tehdit eden unsurları ortadan kaldırmak olduğunu belirtti.

Zabıta ekiplerinin 24 saat görev başında olduğunu ve özveriyle çalıştığını ifade eden Tahmazoğlu, şunları kaydetti:

"Ekiplerimiz vatandaşlardan gelen her türlü şikayeti dikkate alarak, konuyla ilgili gerekli çalışma ve denetimlerini anında yapmaktadır. Gıda ve bozuk ürün konularında vatandaşlarımız da duyarlı davranmalı. Her türlü şikayet ve ihbarlarını zaman geçirmeden belediye veya zabıta karakollarına bildirmeliler. Bu sayede insan sağlığını tehdit eden unsurlar, vatandaşımıza zararı dokunmadan engellenecektir." - Gaziantep

Kaynak: AA / Yerel

Şahinbey Belediyesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title