Haberler

Şahinbey Belediyesinin Çalışmaları Takdir Topluyor

Kentsel dönüşümden, konut yapımına, sosyal tesisten, sokak sağlıklaştırmaya kadar yaptığı çalışmalarla vatandaşların takdirini toplayan Şahinbey Belediyesi, ilçe genelinde yapmış olduğu hizmet ve yatırımların yerinde görülmesi ve gezilmesi...

Kentsel dönüşümden, konut yapımına, sosyal tesisten, sokak sağlıklaştırmaya kadar yaptığı çalışmalarla vatandaşların takdirini toplayan Şahinbey Belediyesi, ilçe genelinde yapmış olduğu hizmet ve yatırımların yerinde görülmesi ve gezilmesi noktasında düzenlediği gezi turlarına devam ediyor. Birçok kurum ve derneğin de katıldığı gezi turuna katılan AK Parti Şahinbey İlçe Gençlik Kolları Başkanı Bekir Aslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Şahinbey'in çalışmalarını yerinde gördü.

Gezi sonunda konuşan AK Parti Şahinbey İlçe Gençlik Kolları Başkanı Bekir Aslan, "Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte Şahinbey Belediyemizin her bölgede yapmış olduğu tüm çalışmaları yerinde gördük. Daha önce birçok çalışmanın temel atma ve açılışında bulunduk. Bugün ise bu tesislerin hizmet alanlarını gezdik. Sağ olsun Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, çok güzel hizmetlere imza atıyor. Yaptığı bu hizmetlerle gönüllerde taht kurmuştur. Böyle güzel hizmetlere imza atarak hem bu dünyada mutluluk hem de öbür dünya da kurtuluş vesilesi olacaktır. Bizler bu çalışmaların yeni dönemde de devam etmesini arzuluyoruz. Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyoruz" dedi.

AK Parti Şahinbey İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ise Şahinbey'de yapılan çalışmaları takdirle karşıladıklarını belirterek, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun yaptığı hizmet ve yatırımlarla şehrin vizyonunu değiştirdiğini ifade ederek, Başkan Tahmazoğlu'nu tebrik etti.

Güneykent Mahallesi'nde bulunan ve içerisinde 5 bin metrekare göletin olduğu Şelale Park'ta başlayan gezide sırasıyla; Şahinbey Köy pazarı Spor ve Eğitim Merkezi, Hanımlar Yüzme Havuzu Spor ve Kültür Merkezi, Mavikent Konutları, Şahinbey Sanayi Sitesi, Asfalt Plenti, Akkent Spor Köyü, Kentsel dönüşüm alanları, Çamlıca konutları, Özdemirbey caddesi yol genişletme çalışması, Yeşilvadi Konutları, içerisinde 1 milyon 700 bin metrekare Türkiye'nin en büyük parkının yapıldığı Yeşilvadi Projesi ve Şahinbey Parkı gezildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title