Haberler

Şahinbey Belediyesinden Eğitime Tam Destek

Şahinbey Belediyesi ve İŞKUR’un ortak düzenlediği proje kapsamında meslek edindirme kurslarında eğitimlerini tamamlayan 173 kursiyer, sertifikalarını alarak mezun oldu.

Şahinbey Belediyesi ve İŞKUR'un ortak düzenlediği proje kapsamında meslek edindirme kurslarında eğitimlerini tamamlayan 173 kursiyer, sertifikalarını alarak mezun oldu.

Eğitime büyük önem veren ve 83 sosyal tesisinde, herkese eğitim imkanı sunan Şahinbey Belediyesi, İŞKUR ile birlikte düzenlediği, meslek edindirme kurslarından bilgisayar kullanımı, hızlı klavye kullanımı ve bilgisayarlı muhasebe programlarından mezun olan 173 kursiyer, sertifikalarını törenle aldı. Şahinbey Belediyesi Nikah Salonunda düzenlenen törene Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi başkan yardımcıları, meclis üyeleri, kurum müdürleri ve kursiyerler katıldı.

"Eğitimi önemsiyorum"

Törende konuşan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi olarak eğitime önem verdiklerini belirtti. Tahmazoğlu, "Eğitim konusunu çok önemsiyoruz. Her alanda eğitime destek vermeye çalışıyoruz. Yaptığımız okullar, gençlik merkezleri, sosyal tesisiler, açtığımız kurslar, okullara vermiş olduğumuz desteklerle eğitime katkıda bulunmaya devam ediyoruz. Amacımız halkımızın bize ihtiyaç duyduğu her alanda onlara destek sağlamak. Hoş geldin Bebek Projemizle annelerimizi evlerinde ziyaret ederek onları bilgilendiriyoruz. 83 tesisimizde 33.000 kursiyerimiz ve 631 öğretmenimizle hizmet veriyoruz. Birçok ilçenin nüfusundan daha fazla bir eğitim ordumuz var. Bu tesislerimizde ihtiyaç duyulan her alanda eğitim vermeye devam edeceğiz. Bunun dışında beş kurumun desteği ile birlikte düzenlediğimiz Evlilik Okulu projemiz var. Bu projede yeni evlenecek çiftlerimize eğitim veriyoruz. Meslek edindirme kurslarımızdan mezun olan 173 kursiyerimiz daha sertifikalarını aldılar. İnşallah buradan mezun olan kursiyerlerimiz kuracakları işlerle ülkemizin ve şehrimizin ekonomisine katkıda bulunacaklar" diye konuştu.

Düzenlenen sertifika töreninin ardından kursiyerlere aşure ikramında bulunuldu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şahinbey Belediyesi Eğitim Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title