Haberler

Şahinbey Belediyesinden 20 Bin Öğrenciye Kırtasiye Yardımı

Şahinbey Belediyesi ihtiyaç sahibi öğrencilere 20 bin kırtasiye seti yardımı yaptı.

Şehit Karayılan İlkokulunda gerçekleşen kırtasiye yardımına, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete, Şahinbey Kaymakamı Cemalettin Yılmaz katıldı.

Öğrencilere, içinde kırtasiye malzemeleri bulunan okul çantasını İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Şahinbey Kaymakamı Cemalettin Yılmaz birlikte dağıttı.

Eğitimin beşikten mezara kadar devam ettiğini belirten Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Bu hafta 2016-2017 eğitim öğretim dönemimiz başladı. Bu eğitim öğretim dönemimizin öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve tüm ülkemize de hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Eğitim her şeyin başı dinimizin de ilk emri oku. Hiç bilenle bilmeyenler bir olur mu diye buyurur. Eğitim öğretim çok önemli beşikten mezara kadar öğrenime devam edeceğiz" dedi.

"Toplam içinde kırtasiye malzemesi bulunan 20 bin çanta dağıtacağız"

Şahinbey belediyesi olarak okullarımıza desteğimizin sürdüğünü vurgulayan Tahmazoğlu, "Şahinbey belediyesi olarak gerek okullarımıza kütüphane kitap desteği, fiziki anlamda eksikliklerin tamamlanması, çöp kovası, banklar, kamelyalar, ağaç dikimi gibi kampanyalarla Şahinbey belediyesi olarak çok ciddi destekler verdik. Bugünde burada inşallah kırtasiye dağıtımını gerçekleştireceğiz. Toplamda 20 bin tane çanta içerisinde defterler, boyalar, sözlük, kalem bulunan çanta setlerimizi öğrencilerimize dağıtacağız. Her yıl bu yardımları yapıyoruz. Şuana kadar 78 bin 118 tane kırtasiye çantasını dağıttık" diye konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete ise, eğitim öğretim yılının herkese hayırlı olmasını, en güzel yatırımın eğitime yapılan yatırım olduğunu, geleceğimiz olan öğrencilerimize yapılan her türlü yatırımı önemsediklerini, desteklerinden dolayı Şahinbey belediyesine teşekkür ettiklerini vurguladı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şahinbey Belediyesi Cemalettin Yılmaz Yerel Haberler

title