Haberler

Şahinbey Belediyesi Örnek ve Model Olacak Projelere İmza Atıyor

Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan hizmetleri yerinde gezerek gören AK Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları üyeleri, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun ilçe genelinde örnek ve model projelere imza attığını söyledi.

Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan hizmetleri yerinde gezerek gören AK Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları üyeleri, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun ilçe genelinde örnek ve model projelere imza attığını söyledi.

Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları yerinde görmek ve bilgilendirmek amacıyla düzenlenen gezi turuna AK Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç ve üyeler katıldı.

Başkan Tahmazoğlu'nun yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdiği gezide Nuripazarbaşı bölgesinde yapılan kentsel dönüşüm sonrasında yapımı devam eden Çamlıca 1071 konutları, Yeşilvadi 702 konut, içerisinde 1 milyon 700 bin metrekare büyüklüğünde Türkiye'nin en büyük parkının bulunduğu Yeşilvadi projesi, Şehitler Caddesi cephe yenileme ve sokak sağlıklaştırma çalışmaları, Akkent Spor Köyü, Mavikent Konutları, Şahinbey Sanayi Sitesi, Hanımlar Yüzme Havuzu, Spor ve Kültür Merkezi, Şelale Park ve Şahinbey Köy Pazarı Spor ve Eğitim Merkezi gezildi.

BAŞKAN TAHMAZOĞLU, ÖRNEK VE MODEL OLACAK PROJELERE İMZA ATIYOR

Şahinbey Köy Pazarı Spor ve Eğitim Merkezi'nde gezi ile ilgili konuşan AK Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç, "Geçtiğimiz hafta 3 bakanımızın katılımıyla bu pazar yerinin açılışını yaptık. Daha öncede burasını gezmiştik. Bu bölgenin böyle bir pazar yerine ve sosyal tesise ihtiyacı vardı. Sağ olsun Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, her bölgenin ihtiyacını belirleyerek ona göre hizmet yapıyor. Bugünkü gezimizde başkanımızın ne kadar güzel projelere imza attığını yerinde gördük. 3 belediye başkanımız da dört dörtlük çalışıyor. Allah belediye başkanlarımıza sağlık sıhhat uzun ömür versin böyle güzel projelere imza atsınlar" dedi.

HER ALANDA, HER BÖLGEYE HİZMET YAPIYORUZ

Düzenlenen gezi turunda yapılan çalışmaların sadece bir kısmının gezilebildiğini kaydeden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "51 tane yeni tesis yaptık. 1 milyon 700 metrekare büyüklüğünde Türkiye'nin en büyük parkı olacak Yeşilvadi Parkı'nı yapıyoruz. Onun dışında 362 tane de park yaptık. Yine Güneykent'te 180 bin metrekare park yapıyoruz, o da bitmek üzere. Gelecek hafta sonu açacağız. 5 ayrı bölgede kentsel dönüşüm yapıyoruz. 7 ayrı bölgede de konut yapıyoruz. Toplamda 5 bin konut yapıyoruz. Bu konutlarımızın bir kısmını dar gelirli ailelerimize kura çekilişi ile ayda 400 TL taksitle 10 yıl vadeli 12 bin lirası peşin, peşinatı da 1 yıla yaydık 3 ayda bir 3 bin lira ödeyecek şekilde bu konutlara sahip olacaklar. Şimdi yine bin konut için başvurular devam ediyor. Yeşilvadi konutlarımızın alımına herkes katılabilecektir. Şehir merkezindeki oto tamircileri şehir dışına taşımak için Şahinbey Sanayi sitesini yapıyoruz. İnşallah yılsonuna kadar burasını da tamamlayarak, esnafımızı buraya taşımış olacağız. Yine hanım kardeşlerimiz için hanımlara özel tesis yaptık. Hanımlar Yüzme Havuzu Spor ve Kültür Merkezimizi sadece hanımlar kullanmaktadır. Tesisimiz içersinde, yüzme havuz, çocuk yüzme havuzu, sauna, Türk hamamı, spor salonları, meslek edindirme kursları, kına gecesi yapmak için tasarlanmış bir salon ve üzerinde de restoran var. Hanımlar bizim için çok değerli o nedenle böyle bir yer yaptık. Herkese hayırlı uğurlu olsun şimdiden gezimize katıldığınız için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şahinbey Belediyesi Şehitkamil Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
title