Haberler

Şahinbey Belediyesi'nin Hizmetleri Tuşba'ya Işık Tutacak

Şahinbey Belediyesi, Van’ın Tuşba ilçesi Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe’yi ağırladı.

Şahinbey Belediyesi, Van'ın Tuşba ilçesi Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe'yi ağırladı.

Türkiye'nin en büyük ilçelerinden birisi olan Şahinbey Belediyesi'nin yapmış olduğu hizmetler Türkiye'ye örnek oluyor. Van'ın Tuşba ilçesi Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Gökçe ve Tuşba Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nuri Bekiroğlu, Gaziantep'e gelerek Şahinbey ilçesini gezdi. Şahinbey Belediyesi'nin yoksul ailelere destek vermek için kurduğu Sosyal Marketi ve Gaziantepli öğrencilerin bilgisine ve kültürüne önemli katkılarda bulunan İslam Bilim ve Tarih Müzesi'ni, Şahinbey Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Gökbudak eşliğinde gezen Tuşba ilçe Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Gökçe, Şahinbey Belediyesinin sosyal belediyecilik anlayışında önemli bir yol kat ettiğini belirtti.

Doç. Dr. Fevzi Gökçe ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nuri Bekiroğlu daha sonra Türkiye'nin en büyük Parkı olan Yeşil Vadi Parkı'nı gezerek incelemelerde bulundu. Gökçe, Şahinbey Belediyesi'nin çok önemli hizmetlerini görme imkanı bulduklarını ve bu projelerin kendilerine de ışık tuttuğunu ifade etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şahinbey Belediyesi Fevzi Özgökçe Tuşba Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title