Haberler

Şahinbey Belediyesi'nin Eğitimdeki Başarısı

Şahinbey Belediyesi Yaşar Torun Gençlik Merkezi, eğitimde alanında elde ettiği yüzde 84 başarı oranıyla dikkat çekti.

Şahinbey Belediyesi Yaşar Torun Gençlik Merkezi, eğitimde alanında elde ettiği yüzde 84 başarı oranıyla dikkat çekti.

Şahinbey Belediyesi Yaşar Torun Gençlik Merkezi, üniversite sınavlarına hazırladığı 241 öğrenciden 202'sini yerleştirerek yüzde 84'lük bir başarı oranı elde etti ve dikkatleri üzerine topladı.

Şahinbey Belediyesi Yaşar Torun Gençlik Merkezi'nde eğitim alan öğrencilerden 4'ü tıp, 2'si hukuk, 2'si diş hekimliği, 2'si eczacılık, 7'si mühendislik olmak üzere toplam 202 öğrenci çeşitli fakültelere yerleşti. Şahinbey Belediyesi Yaşar Torun Gençlik Merkezi'nin yakaladığı yüzde 84'lük başarı oranı, birçok özel eğitim kurumunun başarı oranını gölgede bıraktı.

Şahinbey Belediyesi Yaşar Torun Gençlik Merkezi'nde aldığı eğitim ile Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'ne yerleşen Ahmet Uğur Çelebi, şunları söyledi:

"Yaşar Torun Gençlik Merkezi'nde üniversite hazırlık derslerine katıldım. Eğitiminden oldukça memnunun. Bura sayesinde Marmara üniversitesi eczacılık fakültesini kazandım. Bu başarıma katkı sunan aileme, öğretmenlerime ve Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür ediyorum."

Yaşar Torun Gençlik Merkezindeki eğitimin çok iyi olduğu belirten Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne yerleşen Kübra Taş "11. sınıfta Yaşar Torun Gençlik Merkezi'nin kurslarına katıldım. 11. Sınıfta gayet memnundum buradan ve devam ettim. Bugün ise Gaziantep tıp fakültesini kazandım. Başta ailemin sonra öğretmenlerimin ve bana emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Tıp Fakültesini kazanan Esra Kuşoğlu da başarısına ilişkin şu açıklamada bulundu:

"Ben Yaşar Torun Gençlik Merkezine 12. sınıftayken geldim ve burada kurslarına katıldım. ve şuan Kahramanmaraş Sütçü İmam Tıp Fakültesini kazandım. Emeği geçen herkese teşekkür ederim." - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Marmara Üniversitesi Şahinbey Belediyesi Kahramanmaraş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title