Haberler

Şahinbey Belediyesi'nden Ahmet Şerif İzgören Semineri

Şahinbey Belediyesi’nce düzenlenen Ahmet Şerif İzgören’in “Gazete Kağıdından Paraşüt Yapmak” konulu semineri vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Şahinbey Belediyesi'nce düzenlenen Ahmet Şerif İzgören'in "Gazete Kağıdından Paraşüt Yapmak" konulu semineri vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Şahinbey Kültür Merkezi'nde düzenlenen ve bir saat süren seminerde katılımcıları toplumsal gelişime davet eden Ahmet Şerif İzgören, girişimcilik, iş kalitesi, dürüstlük, yurt sevgisi ve hoşgörü değerlerini vurgularken, topluma nasıl daha yararlı olabileceğimizi yaşanmış hikayeler eşliğinde sundu.

Etkinlik öncesi kurulan stantta kitaplarını imzalayan İzgören, "İnsan vardır, dokunduğu şeye değer katar, insan vardır, dokunduğu şeye değer kaybettirir. Hayatınıza değer katıp katmamak sizin elinizdedir. Bunun için yaptığınız her işe kalite katmalısınız. Ancak ülkemizde işine kalite katanlar çok az. Bu nedenle işinizi kaliteli yaparsanız mutlaka fark edilir ve emeğinizin karşılığını alırsınız. Yaptığınız işte hedefe değil, işinize odaklanacaksınız, işte o zaman başarı sizin olur. Ne iş yapacaksanız yapın yaptığınız işte bir nedeniniz olmalı ve yapacağınız işin hayalini kuracaksınız. İşinizde başarılı olmanız için iş kalitesi, girişimcilik ve dürüstlük elbette ki çok önemlidir. Ancak bu değerlere vatan sevgisi ve hoşgörü gibi iki çiçeği de eklemek zorundasınız" diye konuştu.

Seminer sonunda Şahinbey Belediye Başkan Vekili Cuma Güzel Ahmet Şerif İzgören'e buket takdim etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şahinbey Kültür Merkezi Şahinbey Belediyesi Ahmet Şerif İzgören Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title