Haberler

Şahinbey Belediyesi'nden 4 Bin 200 Aileye Yardım

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, belediye bünyesindeki sosyal marketten 4 bin 200 ailenin faydalandığını bildirdi.

Tahmazoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirilen marketin dar gelirli aileler için hizmet sunduğunu belirtti.

Yardımları yaparken kimseyi incitmemeye özen gösterdiklerini vurgulayan Tahmazoğlu, "Açmış olduğumuz markette, dar gelirli vatandaşlara normal bir marketten, alışveriş merkezinden alışveriş eder gibi imkan sunuyoruz" ifadesinde bulundu.

Belediye bünyesinde oluşturulan inceleme ekibi tarafından dar gelirli ailelerin belirlendiğini ve haklarında araştırma yapıldığını belirten Tahmazoğlu, şunları kaydetti:

"Belediyemizin çıkarmış olduğu yönetmeliği gereği yardım yapıyoruz. Puanlama sistemine göre aileye bir kart veriyoruz. Her ay düzenli olarak gelip belirlemiş olduğumuz limit çerçevesinde bir ailenin aylık ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde yardımda bulunuyoruz. Şu anda vermiş olduğumuz 4 bin 200 şefkat kart var. Her ailede yaklaşık 6 kişi olduğunu hesaplarsak tahminen 26-27 bin kişi şu anda marketimizden faydalanıyor." - Gaziantep

Kaynak: AA / Yerel

Şahinbey Belediyesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title