Haberler

Şahinbey Belediyesi, Hizmette Sınır Tanımıyor

Her bölgeye eşit hizmet anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Şahinbey Belediyesi, belediyeler yasası ile ilçeye bağlanan yeni mahalle olan eski köylerde yaptığı kilittaşı, park ve halı saha çalışmaları ile takdir topluyor.

Her bölgeye eşit hizmet anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Şahinbey Belediyesi, belediyeler yasası ile ilçeye bağlanan yeni mahalle olan eski köylerde yaptığı kilittaşı, park ve halı saha çalışmaları ile takdir topluyor.

36 yeni mahallede park çalışmasını tamamlayan Şahinbey Belediyesi, Bağlarbaşı, Osmanlı, Küçükkızılhisar, Sarıbaşak, Sarıt, Serince, Yeşilkent ve Gülpınar olmak üzere 8 mahalleye halı saha yaparak ücretsiz olarak hizmete sundu.

Şahinbey Belediyesi'nin bir mahallesi olduktan sonra güzel hizmetler aldıklarını ifade eden Gülpınar Mahalle Muhtarı Cuma Seçkin, "Sağolsun Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu yeni mahalle olarak ilçeye bağlandıktan sonra her türlü hizmeti almaya başladık. Daha önce yollarımız kilittaşı yapıldı. Mahallemize park yapılarak, içerisine spor yapılması için kondisyon aleti yerleştirdi. Şimdide mahallemize bir halı saha yaparak, gençlerimizin spor yapması için ücretsiz olarak tahsis etti. Bizler hizmetlerden çok memnunuz emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz."dedi.

Halı sahayı kullanan gençler ise, kendileri için böyle bir sahanın yapılmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Daha önce boş arazilerde taşın toprağın içinde top oynuyorduk. Şimdi ise şehirde olan halı saha gibi bir sahamız var. Burada rahat bir şekilde oynuyoruz. Başkanımıza teşekkür ediyoruz."dediler. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şahinbey Belediyesi Bağlarbaşı Yeşilkent Gülpınar Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (1)

SELÇUK TAKMAZOĞLU:

TÜRKİYENİN EN BÜYÜK VE EN FAZLA GELİRİ OLAN BELEDİYELERDEN BİRİSİ...YAPTIKLARAI 3-5 PARKLA HİZMET ETKLERİNİ SANIYORLAR. PARA AKAN BİR BELEDİYE. HELE O BAĞIŞTAN SORUMLA BAŞKAN YARDIMZICI HÜSEYİN KILIÇ EFENDİ NE KADAR BAĞIŞ TOPLAMIŞ BİR AÇILKAMA YAPSIN. OĞLU HANGİ HOLDİNDE ÇALIŞIYORMUŞ BİR AÇIKLAMA YAPSIN BAKALIM..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title