Haberler

Şahinbey Belediyesi Bir Sosyal Tesis Daha Hizmette Koydu

Şahinbey Belediyesi tarafından Binevler Mahallesi’ne yaptırılan sosyal tesisin açılışı yapıldı.

Şahinbey Belediyesi tarafından Binevler Mahallesi'ne yaptırılan sosyal tesisin açılışı yapıldı.

Şahinbey Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla Şahinbeylilere insan odaklı hizmetler sunmaya devam ediyor. Şahinbey Belediyesi, son olarak Binevler Mahallesi'nde tamamladığı sosyal tesisi törenle hizmete açtı.

Açılışa katılan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, mahalle sakinleri tarafından alkışlarla karşılandı. Tahmazoğlu, vatandaşlarla tek tek selamlaştı ve hatırlarını sordu.

Açılışta söz alan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, gerçekleştirilen hizmetlere dikkat çekti ve hizmetlerin hız kesmeden devam edeceğini kaydetti.

Sosyal belediyeciliği özümseyerek çalıştıklarını ifade eden Başkan Tahmazoğlu, şunları söyledi:

"Sosyal belediyecilik, AK Parti ile başlayan bir olgu. Biz, dönemimizde yeni sosyal tesisler yaptık. 11 tane küçük tesisimiz vardı. Toplam kapasitede 2 bin kişi ancak kurs alabiliyordu. Şuanda yaptığımız tesislerle bu sayıyı 66'ya çıkardık. Binevler Sosyal Tesisimizde inşallah bunlardan biri oluyor. Şuanda 41 bin vatandaşımıza aynı anda kurs verme kapasitesine ulaştık. Her 15 günde bir bunları hizmete açamaya devam edeceğiz. Bu sayımız çok yakın bir zamanda 50 bine çıkacak. Toplamda 5 yılda 164 bin vatandaşımıza kurs vermişiz. 5 yıl önce göreve başladığımızda Şahinbey bölgemizde 35 kuran kursu vardı. Şimdi ise 372 sınıf Kur'an-ı Kerim kursumuz var. Amaç insanımıza hizmet. Biz; halkımızı, vatandaşlarımızı, gençlerimizi, çocuklarımızı gerçekten çok seviyoruz. Amacımız insanların yaşam kalitesini artırmak. Amacımız insanların yaşamlarını kolaylaştırmak. Onlara her anlamda katkı sağlamak. Belediyeciliğin görevi bu. Doğumdan ölünceye kadar her alanda biz sizlerin hizmetkarıyız."

Açılış törenine katılan AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hakan Kurt, "Başkanımız devler gibi eserler bırakıyor ve karıncalar gibi çalışıyor. Bu çalışması da inşallah 30 Mart'tan itibaren devam edecek" ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından sosyal tesisin açılışı gerçekleştirildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şahinbey Belediyesi Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title