Haberler

Şahinbey Belediyesi Balkan Şampiyonasına Katılacak

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Taekwando Antrenörü Mehmet Fatih Bidar ve sporcu Demet Özbiçki, 24-25 Eylül 2016 tarihlerinde Bulgaristan’ın Dupnitsa kentinde düzenlenecek olan Taekwando Balkan Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek.

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Taekwando Antrenörü Mehmet Fatih Bidar ve sporcu Demet Özbiçki, 24-25 Eylül 2016 tarihlerinde Bulgaristan'ın Dupnitsa kentinde düzenlenecek olan Taekwando Balkan Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek.

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü'nün son yıllarda elde ettiği başarıların meyvesini almaya başladı. Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü ilke imza atarak milli takıma 1 Antrenör ve 1 sporcu gönderdi.

"Gurur duyduk"

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cuma Güzel yaptığı açıklamada antrenör ve sporcuların Türkiye'yi Taekwando Balkan Şampiyonası'nda temsil edecek olmasının gurur verici olduğunu kaydederek antrenör Mehmet Fatih Bidar ve sporcu Demet Özbiçki'ye müsabakalarda başarılar diledi.

"Başarı çizgimizi yükselteceğiz"

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Antrentörü Fatih Bidar, "Son yıllarda ki özverili çalışmalarımız neticesinde amaçladığımız ve hedeflemiş olduğumuz nokta olan milli takıma sporcu göndermenin gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bundan sonraki hedeflerimiz içerisinde de diğer sporcularımızı da milli takıma kazandırmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Ülkemizi Taekwando Balkan Şampiyonası'nda temsil edecek olan antrenör Mehmet Fatih Bidar ve sporcu Demet Özbiçki milli takıma katılmaktan ve Türkiye'yi Taekwando Balkan Şampiyonası'nda temsil etmekten büyük sevinç duyduğunu belirtti. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şahinbey Türkiye Eylül Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title