Haberler

Şahinbey Belediye Sporlu Güreşçiler Dünya Şampiyonasına Gidiyor

Şahinbey Belediye Gençlik ve spor Kulübü Güreşçilerinden Ali Kasım Taşdemir ve Ekrem Öztürk Yıldızlar Milli Takımına girme başarısı göstererek, 15-20 Temmuz 2014 tarihlerinde Slovakya’nın Sninna kentinde yapılacak olan Yıldızlar Dünya Grekoromen güreş şampiyonasında ülkemizi ve kulübümüzü temsil edecek.

Şahinbey Belediye Gençlik ve spor Kulübü Güreşçilerinden Ali Kasım Taşdemir ve Ekrem Öztürk Yıldızlar Milli Takımına girme başarısı göstererek, 15-20 Temmuz 2014 tarihlerinde Slovakya'nın Sninna kentinde yapılacak olan Yıldızlar Dünya Grekoromen güreş şampiyonasında ülkemizi ve kulübümüzü temsil edecek.

Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü olarak 19 branşta faaliyet gösterdiklerini kaydeden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Her zaman sporun ve sporcunun destekçisi olduk, olmaya devam edeceğiz. Kulüp olarak birçok branşta Avrupa ve Türkiye Şampiyonları yetiştiriyoruz. Güreş dalında ise 63 kiloda Ali Kasım Taşdemir ve 54 kiloda Ekrem Öztürk geçtiğimiz ay Avrupa Şampiyonasına katılmaya hak kazanmış ve derece yapmıştır. Sporcularımız şimdi ise 15-20 Temmuz 2014 tarihlerinde Slovakya'nın Sninna kentinde yapılacak olan Yıldızlar Dünya Grekoromen güreş şampiyonasında ülkemizi ve kulübümüzü temsil edecek. Sporcularımıza ve teknik adamlarımıza teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kasım Taşdemir Ekrem Öztürk Slovakya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title