Haberler

Şahinbey Belediye Futbol Takımı Yükselişini Sürdürmek İstiyor

Şahinbey Belediyespor, bu hafta sonu karşılaşacağı Şnlıurfa Karaköprü Belediye spor maçı için hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

Şahinbey Belediye spor, bu hafta sonu karşılaşacağı Şnlıurfa Karaköprü Belediye spor maçı için hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grupta mücadele eden Şahinbey Belediye spor önceki hafta kendi evinde karşılaştığı Elbistan Belediyespor maçının ardından hafta sonu Pazar günü saat 16.00'da Şanlıurfa Faruk Çelikspor Kompleksi stadında Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor maçı için çalışmalarını aralıksız olarak devam ettiriyor. Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor maçına moralli bir şekilde tam kadro hazırlanan kırmızı-beyaz-mavi ekip, çıkışını sürdürmek istiyor. Şahinbey İlçe Stadı'nda teknik direktör Hasan Hüseyin Yapıcı yönetiminde hazırlıklarını sürdüren kırmızı-beyaz-mavi ekip, açma, germe, ısınma hareketleri ve taktik çalışmalarıyla antrenman yaptı. Geçtiğimiz hafta kendi evinde Elbistan Belediyespor'u mağlup ederek çıkışını sürdüren kırmızı-beyaz-mavi ekibin moralinin yerinde olduğu ve tam kadro maça hazır oldukları gözlendi. Eksik veya sakat oyuncusu bulunmayan Şahinbey Belediyespor, deplasmanda yapacağı karşılaşmadan 3 puanla dönmek istiyor.

Genç ve mütevazi bir takıma sahip olduklarını ifade eden Şahinbey Belediye spor Kulüp Başkanı Mehmet Demirbaş, "Her şeyden önce takımımızın yükselmesinde ve moralinin yerinde olmasına katkı sağlayan Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'na verdiği maddi manevi destelerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bizim Genç ve mütevazi bir takımımız var. Oyuncularımız birbirinden yetenekli. Geçen hafta sonu kendi evimizde Elbistan Belediye spor ile karşılaştığımız maçta futbolcularımız güzel bir oyun sergileyerek rakip takımı 2-0 yendi. Şanlıurfa Karaköprü Belediye spor maçına iyi bir şekilde hazırlanan takımımızın bu maçtan da galip olarak ayrılacağını umuyoruz" dedi.

Şahinbey Belediyespor'un tam kadro. Şanlıurfa Karaköprü Belediye spor maçına hazır olduğunu belirten Futbol Şube Sorumlusu Ekrem Sakıcı ise, "Futbolcularımızın morali gayet iyi. Tam kadro olarak idmanlara katılıyorlar. 3 puanı almak için Şanlıurfa Karaköprü Belediye spor maçında mücadele edeceğiz. Güzel bir oyunla maçtan galip ayrılmak istiyoruz" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şanlıurfa Karaköprü Elbistan Şahinbey Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title