Haberler

Şahinbey Belediye Futbol Takımı Sahaya İndi

Deplasmanlı Bölgesel Lig'in önemli takımlarından Şahinbey Belediyesi Gençlik spor Kulübü Futbol Takımı yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor.

Deplasmanlı Bölgesel Lig'in önemli takımlarından Şahinbey Belediyesi Gençlik spor Kulübü Futbol Takımı yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor.

Şahinbey Belediyesi Gençlik spor Kulübü Futbol Takımı yeni sezon hazırlıklarını antrenör Hasan Hüseyin Yapıcı idaresinde devam ettiriyor. Kulüp Başkanı Mehmet Demirbaş, Futbol Şube Sorumlusu Ekrem Sakıcı ve diğer yöneticilerinde izlediği antrenman kıran kırana geçti. Antrenmanı izleyen Kulüp Başkanı Mehmet Demirbaş, önce Antrenör Hasan Hüseyin Yapıcı'dan takımın genel durumu hakkında bilgi aldı, sonra antrenmanı izledi.

Şahinbey Belediyesi Gençlik spor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu, Sakıcı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Sakıcı, antrenman sonrası teknik ekip ve futbolculara baklava ikram etti. Futbolculara tatlıyı kendi elleriyle ikram eden Sakıcı, "Takım henüz çalışmalara yeni başladı. Şu anda takımın genel durumu hakkında yorum yapmak doğru değil. Ama iyi transferler yapıldı. Bizde yönetim olarak antrenmana geldik. Moral olsun diye oyuncularımıza baklava ikram ettik. Hedefimiz Deplasmanlı Bölgesel Lig'de başarılı olmak" dedi.

Futbol takımının antrenmanını izleyen Şahinbey Belediyesi Gençlik spor Kulübü Başkanı Mehmet Demirbaş, "Bu sene tüm spor branşlarında ses getirmek istiyoruz. Voleybol ve Futbol takımı bunların başında geliyor. İki takımada önemli transferler yaptık. Futbol takımımız bilindiği gibi Deplasmanlı Bölgesel Lig'de mücadele ediyor. Hedefimiz bu ligde başarılı olmak, Gaziantep'i en iyi şekilde temsil etmek" dedi.

Şahinbey Belediyesi Gençlik spor Kulübü Futbol Takımı Antrenörü Hasan Hüseyin Yapıcı, "Henüz çalışmalara üç gün önce başladık. Daha yolun başındayız. İyi bir kamp döneminin ardından takım çok iyi olacak. Kadromuzda iyi ve yetenekli oyuncular bulunuyor. Bu kadroyla Deplasmanlı Bölgesel Lig'de başarılı olmak istiyoruz. Kamp döneminde bakacağız. Varsa eksiklerimiz bu eksikleri giderip, lige hazır bir takım olarak başlamak istiyoruz" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title