Haberler

Şahin Tam Gaz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili adayı Mehmet Ali Şahin, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili adayı Mehmet Ali Şahin, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Eskipazar İlçe Başkanlığı tarafından mahalle ve köy muhtarlarıyla düzenlenen toplantıya

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, Eskipazar Belediye Başkanı Dursun Baş, partililer ve muhtarlar katıldı.

Şahin, burada yaptığı konuşmada, iktidarları döneminde ilçeye bir çok yatırımın yapıldığını, Karabük'ün ilçeleri arasında en hızlı gelişenlerin başında Eskipazar'ın geldiğini söyledi.

Son 13 yıldır köylere önem verildiğini ve kentte ne varsa köylerde de olması için çalıştıklarını kaydeden Şahin, ilçeye yapılacak yatırımlardan bahsederek, tüm köy yollarının da yeni dönemde asfaltlanacağı müjdesini verdi.

AK Parti İl Başkanı Timurçin Saylar ise konuşmasında parti olarak ne söz vermişse yaptıklarını, bundan sonrada yapmaya devam edeceklerini, ilçeye en büyük yatırımın ise endüstri sanayi bölgesi olacağını kaydetti.

Şahin toplantı sonrası muhtarla birlikte hatıra fotoğraf çektirdi. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Ali Şahin Eskipazar Ak Parti Karabük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title