Haberler

Şahin Öner Voleybol Turnuvası Başladı

Güncelleme:

Dördüncüsü yapılan bu yılki etkinlik geçen yıl olaylarda ölen Şahin Öner'e adandı. Kayapınar Belediyesi Amed Spor Kompleksinde başlayan turnuvanın açılışına Kayapınar Belediyesi Eş Başkanı Mehmet Ali Aydın, Başkan Yardımcısı Nesrin Tavşan, DBP Kayapınar İlçe Eş Başkanları Ramazan Şimşek, Evin Dilek Önal, Şahin Öner'in annesi Besra Önen, babası Mehmet Şirin Önen ve turnuvaya katılan öğrencilerin aileleri katıldı.


Turnuvanın açılışında konuşan Kayapınar Belediyesi Eş Başkanı Mehmet Ali Aydın, "Her şeyden önce turnuvanın demokrasi şehidimiz Şahin Önen adına yapılmasının ayrı bir önemi var. Gençlere yönelik sosyal ve kültürel etkinlikler belediyemizin her zaman önceliği olmuştur. Önemli olan bir araya gelerek güzelliklerin paylaşılmasıdır. Tüm katılımcılara ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum"şeklinde konuştu.


DBP Kayapınar İlçe Eş Başkanları Ramazan Şimşek ise belediyelerin sosyal ve kültürel etkinliklerinin büyük kitlelere ulaştığını ve yapılan sosyal tesislerin kent yaşamını büyük imkânlar sağladığını belirti. 32 takım mücadele edecek Bir hafta sürecek turnuvaya altışar kişiden oluşan 32 takım katılıyor. 18 kadın takımının mücadele edeceği turnuva sonucunda ilk üçe girenlere belediye tarafından çeşitli hediyeler verilecek. Turnuvaya katılan tüm sporcuların spor malzemeleri belediye tarafından karşılandı.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Mehmet Ali Aydın Ramazan Şimşek Mehmet Şirin Kayapınar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title