Haberler

Şahin: "Myk'da Ordulu Birinin Olması Bizi Mutlu Ediyor"

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Ordu İl Başkanı Atila Şahin, CHP’de yapılan kurultayın ardından MYK ve PM’de Orduluların görev almasının kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "Hangi partiden olursa olsun önemli yerlerde görev alan Ordulu olunca biz bundan gurur ve mutluluk duyuyoruz.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Ordu İl Başkanı Atila Şahin, CHP'de yapılan kurultayın ardından MYK ve PM'de Orduluların görev almasının kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "Hangi partiden olursa olsun önemli yerlerde görev alan Ordulu olunca biz bundan gurur ve mutluluk duyuyoruz. İktidar partisinde Ordulu bir bakanın olması bizi nasıl mutlu ediyorsa CHP'nin yürütme kurulunda Ordulu birinin olması da bizi son derece mutlu etmiştir" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Ordu İl Başkanlığı tarafından haftalık basın toplantısı düzenlendi. CHP Ordu İl Başkanlığı binasında gerçekleşen toplantıda konuşan İl Başkanı Atila Şahin, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. İlk olarak geçtiğimiz hafta CHP'de yaşanan kurultay sürecini ve Parti Meclisi ile Merkez Yürütme Kurulu'na seçilen Ordulu siyasetçileri değerlendiren Şahin, "Cumhuriyet Halk Partisi'nde geçtiğimiz günlerde yapılan kurultayla birlikte Parti Meclisi'ne İdris Yıldız, CHP Merkez Yürütme Kurulu'na da Ordu Milletvekilimiz Seyit Torun seçilerek Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilmiştir. Ordulu olarak son derece mutlu oluyoruz. Hangi siyasi partiden olursa olsun önemli yerlerde görev alan Ordulu olunca biz bundan gurur ve mutluluk duyuyoruz. İktidar partisinde Ordulu bir bakanın olması bizi nasıl mutlu ediyorsa, CHP'nin yürütme kurulunda Ordulu birinin olması da bizi son derece mutlu etmiştir" diye konuştu.

"KEMAL KILIÇDAROĞLU, PARTİYİ ÇOK ÖNEMLİ YERLER TAŞIMIŞ BİRİSİDİR"

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik son günlerde eleştirilerin arttığını ve bu eleştirileri doğru bulmadığını ifade eden Şahin, "Son günlerde iktidar partisinin bütün üyelerinden başlayarak en üsteki birimine kadar sayın Genel Başkanımıza karşı adeta bir linç kampanyasının yürütüldüğünü görüyoruz. Bunu son derece yakışıksız, anlamsız ve haksız olduğunu düşünüyorum. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu seçildiği günden bu güne kadar demokrasinin tüm kurallarını işleterek genel başkanlıkta bizce başarılı olmuş ve bugüne kadar da partiyi çok önemli yerlere taşımıştır. Genel kurulda yaptığı konuşma bazı kişilerce farklı değerlendirilmiş olabilir, ancak şunu unutmamak gerekir, siyasetle uğraşan insanların hakaret içermediği sürece her türlü eleştiriye açık olması gerekiyor. Bundan önce benzer konularda yapılan yargılamalarda Yargıtay bile siyasetçinin eleştirilere açık olmasına yönelik kararlar vermiştir. Bu anlamda Sayın Genel Başkanımıza yaptığı konuşma nedeniyle saldırı yapılmasını açıkçası doğru bulmuyorum" şeklinde konuştu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez Yürütme Kurulu Kemal Kılıçdaroğlu Ordu Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title