Haberler

Şahin, İhsaniye Mahallesi Sakinleriyle Buluştu

AK Parti Kozlu Belediye Başkan Adayı Ertan Şahin, makam sevdalısı olmadıklarını belirterek, “Adamlar makama gelebilmek için her türlü şeyi yapıyor.

AK Parti Kozlu Belediye Başkan Adayı Ertan Şahin, makam sevdalısı olmadıklarını belirterek, "Adamlar makama gelebilmek için her türlü şeyi yapıyor. Bizim böyle bir derdimiz yok" diye konuştu.

AK Parti Kozlu Belediye Başkan Adayı Ertan Şahin, İhsaniye Mahallesi Taşkesen Sokak'ta ikamet eden vatandaşlarla buluştu. Ziyarette AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir ve partililer de katıldı. Kalabalık ev toplantısında vatandaşlara projelerini anlatan Şahin, şöyle dedi:

"Bizim memleketimize bir vefamız var. Sizlerin bize verdiği güç sayesinde artık hizmet anlayışımızla ve bilgi birikimimizle talip olduk. Biz makam sevdalısı değiliz. Makama gelelim diye derdimiz yok. Adamlar makama gelebilmek için her türlü şeyi yapıyor. Bizim böyle bir derdimiz yok. Bize çamur atarak bir yerlere gelmeye çalışıyorlar. Dün kötü dediklerine de yanlarında kucak açıyorlar. Bu memleketimizi lütfen bu tip zihniyetlere teslim etmeyin. Sizden ricamız bu. Bunlar bu gün 'Biz sadece borç öderiz' diyorlar. Böyle siyaset yapıyorlar. Bazı insanlarımız bize telefon ediyorlar. Biz insanlarımıza yardım ediyoruz. Ama bunlar oy avcılığı yapmak için sıkıntılı gördükleri mahallelerde insanlara yardım yapıp kömür dağıtıyorlar. Yardım yapacaklarsa her tarafta dağıtsınlar. Yardım yapan insanları da eleştirmeyin."

AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir ise "İşte bizim belediyelerimiz burada. Kozlu'ya çağ atlatacak projeler buradadır. Biz 40 bin nüfusluyuz. Kozlu şimdiye kadar beldeydi, ama artık ilçe olduk. AK Parti'nin Kozlu'ya vermiş olduğu büyük bir değerdir. Bu değerin farkında olalım. Kozlu'nun ilçe olması sebebiyle daire müdürleri, şefleri atandı. 30 Mart seçiminden sonra Kozlu, ilçe olmanın nimetlerinden yararlanacaklar" diye konuştu.

Vatandaşlarla tek tek sohbet eden Ertan Şahin, 30 Mart 2014 seçimleri için destek istedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ertan Şahin İhsaniye Ak Parti Kozlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title